![]() |
lol....mey gabi ai dreptate cu faza cu \"smiley face\" de 100 de ori eu unu nu am vazut nici un post doar cu un smiley face pe el:) zimi si mie unde sa vad si eu plz
|
street racing folosesc teoria aia a psihologiei inverse..
iti dau pm... si iti spun d site-ul lor... si zic... nu trebuie neaaparat sa intri.. faci ce vrei tu , e decizia ta... mie nu-mi place site-u ala de nici o culoare.. pe bune... e kk |
:evil:
a4b5, \"reprezentantul\" streetracing.ro pe forumul nostru... nu e corect. Oricum, pana acum n-a fost pedepsit nimeni prin banare, stergerea userului, etc. Vali: intervii? |
mai bine nu... te deranjezi degeaba... , oricata reclama si-ar face... tot nu intru p site-ul ala... e prea dezorganizat... parerea mea.. peace
|
Dezorganizati sau nu... cine stie? Oricum, nimeni nu e perfect si nu tre' sa le dam in cap, da' nici sa-i pupam in c**.
Oricum, tre' facut ceva... |
da trebuie facut ceva :) si anume .. sa luam si de la ei ceva.. ca au ideei bune :) si anume .. reclama .. :P la legal racing.. fiecare care-si ia belet... sa primeasca si fluturash cu 4tuning.. si asa mai aduci 200 de oameni la fiecare cursa.... nu ? :P peace & respect 2 all of you... guys
|
care`i faza cu reclama .. k eu tot n`am intzeles da nu cred k mai conteaza .. oricumm .. reclama sau nu .. trecetzi pe la casierie :p
|
La ce situatzii tre` sa se ajunga ca sa banatzi un user? Sau s-a intamplat pana acum
Sorry ca`s putin cam OFF :cry: |
| All times are GMT +2. The time now is 17:12. |
- Copyright 2026 4Tuning