![]() |
:evil: :evil: grrr....videoclipul de la Vibrate era pus de mine pe prima pagina din topic.... :roll:
8) 8) 8) :twisted: |
film..You Got Served..prea tare..cum danseaza toti aia..coloana sonora marpha..etc..senzatii :wink:
|
Film - MADAGASCAR
E prea tare, razi de mori... PEACE :peace: |
Batman Begins .... nice movie :)
iau de pe net War of the Worlds ..... un fel de Independence Day 2 :chuckel: :weee: |
Vad ca a placut Vibrate..incercati pe asta -petey pablo-freek a leek,nota 10 melodia si mai ales fetele
|
LOWRIDER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BRAVO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! god !!! de cand astept sa puneti clipu asta :D muahahhaha , de abia astept sa-l vad e veche melodia :D o ascultam acum un an ... undeva .. unde era frumos .. bla bla |
ce pakat k ti`ai luat bataie la topicu cu melo asta contra..stii tu ce sant0s.. :twisted: :lol:
|
da ... :roll: ce rau imi pare.... :?
am pierdut pe forum si-am castigat in alta parte :twisted: :twisted: gata cu ot`u .. :) |
are careva petey pablo feat. ciara -> goodies..?videoclipu..pliz
|
Re:
Quote:
|
lowrider,ce-ar fi lumea fara tine ? !
c melodie preferi ? gooodies sau freee a leeek ? : / ? |
mercik lowrider :icon_kiss dar mie rar nu`mi merge:(
|
Re:
Quote:
|
bai fratzilor stiti ceva de vre-o problema cu sereru;???k incerc sa uploadez un video (Jadakiss - Knock yourself out) si nu pot...dupa ce stau de-mi sar capacele imi dah k nu geseste pagina shi dupa aia no post mode specified...am incercat de 3 ori..idei???
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:31. |
- Copyright 2026 4Tuning