![]() |
Re: Tico Lovers
rog un moderator sa stearga toate posturile fara poze, multumesc anticipat!,inclusiv si acesta !!!
|
4 Attachment(s)
noutati!!!!!!!!!!!
|
stie careva codul culorii la tico de mai sus?:)
|
man , este 72U
|
Bai de unde v-ati luat toate aste pt tico...sa uunde le-ati facut...ca vreau si eu:((:(( [email protected] e id-ul me...astept raspuns
|
baietzi....cum pot sa pun si eu jante pe 13....tre sa modific ceva?
|
Quote:
|
alea stoc s-au alea de magneziu din cora:))
|
nu conteaza care , ideea e ca distanta intre pprezoane e la fel !!!!
|
multumesc de raspuns da ma gandeam ca sunt mai late si sa nu atinga la oala pe interior.....sa frece...........si oricum cred ca fara o suspensie buna tot atinge..........totusi stiti careva care sunt masurile unei jante de magneziu(ex la matiz)ca incerc sa caut pt ticalosu meu...:)multumesc
|
:wave::wave::wave:si as mai vrea sa va mai intreb ceva.....un turometru,unde trebuie legat la un tico.....macar ca idee....salve :wave:
|
Pai cand cumperi turometrul iti da ''mura-n gura '' . Se vinde cu instructiuni de montaj si cablare ! Doar trebuie sa depistezi firul de la bobina (am uitat ce culoare are) desfaci izolatia aia de pe cele doua fire si intepi izolatia cu un bold cu firul de semnal legat la bold ! S-ar putea sa nimeresti din prima !!!
|
5 Attachment(s)
Salutari voua! Si eu sunt posesorul unui Tico, poate cel mai nou printre voi si m-am alaturat voua pentru ca vreau sa-mi incep si eu tuning-ul la masina. Deocamdata am numai ceva muzica instalata si putin lucrat interiorul.
Iata si cateva poze :-) |
Quote:
|
Va salut.
Intrebare: ceasuri albe de bord pt tico se gasesc?? |
| All times are GMT +2. The time now is 13:46. |
- Copyright 2026 4Tuning