Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia mea AG-88-RAK. (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/50727-dacia-mea-ag-88-rak.html)

B-61-KYS 21-01-08 12:48

Re: Dacia mea AG-88-RAK.

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 1299573)
ai o bere de la mine, si tot respectul pt postare ;)

Ms ms :)
SI ca sa fiu ON topic , Rak-ule ti-as recomanda sa schimbi diuzele de la spalatorul de parbriz. Atata timp cat ai led-uri albastre pe ele esti "luat la ochi" mult mai rpd de catre tablagii ! Pune-i din cele originale , daca ai gasi si din cele cu pulverizare (de tip VW Golf III sau Bora)ar fi si mai bine si ti-as recomanda niste stergatoare tip Aero ! Dau bine pe orice tip de masina (parerea mea ).

O zi buna,

aborigenu 21-01-08 13:06

parerea mea....daca permiteti:rolleyes2

degeaba pui stropitori cu "pulverizare" de bmw q7 golf si alte ozn-uri , asta nu inseamna ca iti va stropi la ca vw sau ca la q7, trebe sa ai si pompa de stropgel pe masura ;) sa bage cu presiune nu sa p i s e ca la dacie,
stripitorile de logan pica cel mai bine, 2 diuze in fiecare le directionezi cum vrei si face fata si pompa.

ramane valabila faza cu stergatoarele dc schimbi stergatoru schimba si bratele pune ceva mai dragut nu cracile alea de le are dacia in dotare. si dc vrei sa fii si mai adevarat scurteaza bratul de la sofer pune un stergator mai mare :!: ......parerea mea:!:

B-61-KYS 21-01-08 13:27

Ai dreptate :) dar nu uita un lucru esential: romanu e inventiv :) ia cu pompa cu tot de la dezmembrari si tot o rezolva! :) Pana una alta..Rak-ule , cam ar trebui sa dai jos ce ai ptr ca bat la ochi ;)

aborigenu 21-01-08 13:54

toata lumea e inventiva , multi st intr-o continua creativitate ....daca nu era atata inventivitate acu impingeam la caruta cu roti de fier si scriam tot cu pana....trebe sa doar sa inventezi cu cap;)

pana una alta iti dau dreptate la faza cu luminitele , au fost depasite inca din prima zi de cand au fost scoase pe piata, eu unu am avut asa ceva doar pt stropitori , cand le-am pus am scos ledurile...acu fiecare cu pasarica lui
:peace: numa bine

ag89dfa 21-01-08 22:59

ce iti place sa o omori :)) ... mai lasa frana aia de mana ca nu esti in TOKIO DRIFT :)) ca poate o aduci de la mioveni la pitesti cu platforma :)) .. te salut si ai grija de masinuta si de tine

ncs_balauru 28-01-08 13:04

5 Attachment(s)
am mai revenit cu cateva poze cu ag88rak

aleks 29-01-08 12:47

am stat si am studiat imaginile din nou...
cred ca daca spoilerul ar fi vopsit in culoarea masinii, si plasa neagra, ar arata mai putin opulent gurile de admisie, care, trebuie sa recunoastem, ar ajuta mai bine un motor v8 decat un motor de 1.4...
nu am nimic cu motorizarea daciei, dar ar fi mai potrivita putina moderatie, ar ajuta imaginii mult mai mult dect actuala combinatie negru cu argintiu...
nu de alta, dar nu are altceva in afara de spoiler, jantele, garda la sol, motorul, toate sunt stock, si e disproportionata diferenta, la modul nu tocmai placut...

aborigenu 29-01-08 15:16

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 1320931)
am stat si am studiat imaginile din nou...
cred ca daca spoilerul ar fi vopsit in culoarea masinii, si plasa neagra, ar arata mai putin opulent gurile de admisie, care, trebuie sa recunoastem, ar ajuta mai bine un motor v8 decat un motor de 1.4...
nu am nimic cu motorizarea daciei, dar ar fi mai potrivita putina moderatie, ar ajuta imaginii mult mai mult dect actuala combinatie negru cu argintiu...
nu de alta, dar nu are altceva in afara de spoiler, jantele, garda la sol, motorul, toate sunt stock, si e disproportionata diferenta, la modul nu tocmai placut...

bine spus bine gandit totusi omu nostru e la inceput si nu toate se fac peste noapte. vedem cum evolueaza lucrarea:!:

CristiRS 29-01-08 20:33

1 Attachment(s)
nu prea este singura cu bara aia

AG 80 BBI 29-01-08 20:34

oare asta nu e tot de pe aici de pe la Pitesti!?

bolidu' 29-01-08 21:17

sa speram ca or sa urmeze si niste jante frumoase,praguri si bara spate ca altfel nu da bine deloc pe masina.

ncs_balauru 30-01-08 01:25

1 Attachment(s)
fratilor am sa va spun ceva. va urma o surpriza la dacia berlina cu nr ag88rak. o sa ii puna faruri de golf4 in scurt timp. de unde cumpara si el faruri la mana a doua mai ieftine. noi sunt 2mil 6sute bucata. ajutatine si pe noi. pls

aborigenu 30-01-08 08:44

parerea mea mergi pe faruri noi , e complet faru ai suportii de fixare intregi, ai reglajele de iluminat functionale 100% nu trebe sa faci investitia maine....poti sa o faci si peste o luna dar fa lucrarea de nota 10 nu de 5juma.......parerea mea

aleks 30-01-08 16:10

daca urmeaza asa o investitie importanta, atunci poate vopseste si plasa neagra... impreuna cu spoilerul la culoarea masinii, desigur :)

AG 80 BBI 30-01-08 22:24

Quote:

Originally Posted by aborigenu (Post 1322639)
parerea mea mergi pe faruri noi , e complet faru ai suportii de fixare intregi, ai reglajele de iluminat functionale 100% nu trebe sa faci investitia maine....poti sa o faci si peste o luna dar fa lucrarea de nota 10 nu de 5juma.......parerea mea

tu de ce nu pui faruri cu lupa de urs???? s-ar vedea la fel de bine...8)

All times are GMT +2. The time now is 11:55.

- Copyright 2026 4Tuning