![]() |
Re: Siab 2007
fiindca pot... si pe degeaba! :lol: Glumeam, nu te supara.
e o diferenta intre ce am spus eu si ce ai inteles tu. Am intrebat de ce atata agitatie in jurul Veyronului...vine, nu vine?!? eu la un salon international m-asi astepta sa vad masini noi, ceva deosebit fata de ceea ce stiu deja. Nu neg faptul ca m-ar incanta si pe mine sa vad un Veyron... dar nu mai e ceva inedit. Nu stiu daca m-am facut inteles...sper. |
premierele se vad la IAA, nu la SIAB :lol:
si ca sa lasam gluma deoparte, Veyron este o masina excelenta pe care, cred, orice pasionat ar vrea sa o vada.. si cum sansele pentru a o vedea pe vreo strada din Romania sunt foarte mici, salonul auto este singura sansa.. |
Foarte mici avand in vedere k este una singura in Romania. ;)
|
metro are o suprafata expozitionala de max 15.000m stiu asta ca lucrez la unul din ele si in plus a fost cam aglomeratie si la tuning dayz. fara corturi in parcare sau pe undeva prin spatele mag unde a fost receptia marfa nu reusesc sa expuna nici 50% din cat vor plus ca mai era si cortu' ala imens cu tuning acu 2 ani si 2 hangare cu accesorii..... mi-e greu sa cred ca o sa fie loc dc n-o sa fie ceva cu etaj..... aaa inca ceva locuri de parcare??? poate la otopeni in fata aeroportului :)
|
pe pagina a doua gasiti un comunicat de presa pe care l-a pus ZoliaT, in care se explica ce si cum..
'Evenimentul se va desfasura pentru prima data la Metro Otopeni, vis-a-vis de Aeroportul International Henri Coanda si va avea o suprafata expozitionala de peste 50.000 de mp. Spatiul destinat salonului este impartit in 3 arii. Primele doua, acoperite, vor cuprinde expozantii auto, moto si ATV, respectiv expozantii de accesorii, echipamente si servicii, iar suprafata aflata in aer liber va gazdui autoutilitarele.' 'Pentru vizitatori sunt pregatite peste 2500 de locuri de parcare, de 3 ori mai multe decat in 2005. Accesul auto se va face pe baza unei taxe de 15 lei.' |
Mda...sigur ca da...sa o credem si pe asta, nu? Nu stiu tu daca ai fost, dar la 4t days a fost f aglomerat. Si in nici un caz nu erau acolo 25.000 mp. hangarele din baneasa erau mai mari si tot pareau neincapatoare. si erau 2...plus cort.
oricum nu asta e important. e posibil ca organizatorii sa faca ceva "magic" si sa extinda spatiul expozitional. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
dar faza e ca nu stiu daca o sa-l vezi vreodata pe strazile patriei noastre. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
uite 2 poze de acu 30 de min > au construit 2 corturi uriase pe parcarea din fata ....dar locurile de parcare unde vor mai fi atunci ? :rolleyes2 :idea: :?: asta e marea intrebare
|
Mi se pare o prostie mai bine il faceu pe baneasa insa si acolo e o schema pentru care nu se poate organiza anul acesta considerandu-se ca fiind mult mai importanta decat SIAB , dar asta este sa speram ca o sa fie bine si aici important e sa vedem masinile nu conteaza foarte mult pe unde.
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:44. |
- Copyright 2026 4Tuning