Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Noul audi A4 cu aer de A5 (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/49907-noul-audi-a4-aer-a5.html)

AlliedComposites 16-09-07 23:23

Re: Noul audi A4 cu aer de A5

Quote:

Originally Posted by SFW (Post 1103960)
Eu sunt un om care are un A4 si nu e nici S nici RS ... tre sa ma simt??

deci nu ai avut bani de mai mult, si ti-ai luat modelul de baza ca sa zici ca ai si tu audi si sa fi ca toata lumea "care stie".... exact cum am zis...

AR33COP 16-09-07 23:39

frumos A4 asta nou.oare de ce le schimba astia de la audi asa repede a4 astea?

Florin_Tei 16-09-07 23:44

banuiesc k e din cauza concurentei ... voi ce ziceti ??

AR33COP 16-09-07 23:45

Quote:

Originally Posted by bloodfart (Post 1103735)
astea nu normal, dar astea costa aproape dublu fatza de versiunile normale...

si cum tu si majoritatea lumii nu o sa aiba bani sa-si ia M3 sau RS4 ce o sa faceti? o sa va luati seria trei de baza si A4 de baza, si o sa va laudati la toata lumea ca vai ce super-masini aveti, si vai de la ce producatori buni vin... si o sa va umflati in pene si o sa va laudati masina de parca chiar ar fi fost versiunea ADEVARATA, care costa MULT MULT mai mult, desi masinile voastre o sa fie la fel de banale ca restul de pe drum

ba baieti...da ce dracu ii cu asta mah?ce pola mea l-o apucat?

AR33COP 16-09-07 23:50

de aia nu ma duc io in america mah ca ajung ca ala.cu toate ca am viza pe 10 ani.

_anaconda_ 17-09-07 11:17

Quote:

Originally Posted by bloodfart (Post 1104192)
deci nu ai avut bani de mai mult, si ti-ai luat modelul de baza ca sa zici ca ai si tu audi si sa fi ca toata lumea "care stie".... exact cum am zis...

daca te`ai obosi sa dai click pe semnatura lui SWF ai observa ce masina are,nu e deloc versiunea de baza de la motorizari pana la dotari(+tuning foarte reusit),si face cat 10 neoane sau cine stie ce `masini` americane,nu stiu ce te`a apucat sa insulti lumea pe forum,daca asa se face la voi acolo e destul de nasol:oops:
PS:din ce spui tu cu dotarile care le poti pune pe 'orice' masina reiese ca un seria 1 cu navigatie,telefon,piele,bi-xenoane si alte dotari este la fel ca un seria 7 cu aceleasi dotari la confort si finisari interioare?:rolleyes2
PS2:si cu siguranta sunt multi cu a4/seria3/a6/seria5 care ar fi avut bani de versiunea sport(care ii spui tu adevarata)dar nu toata lumea are nevoie de 500 CP,si pun mai mult accent pe confort,dotari mai multe,si o motorizare care este foarte suficienta de 150-250CP...

THX-1 17-09-07 11:33

Quote:

Originally Posted by bloodfart (Post 1102945)
dupa mine masini gen A4 si BMW seria 3 sunt masini pentru aia care vor sa zica CA AU SI EI... daca esti mare peste, nu cumperi decat de la seria 6 in sus

Ti-am citit mai toate posturile tale si am observat ce prostii debitezi,cred ca esti un frustrat care nu si-a permis o marca premium si suparat ca s-a pricopsit cu o tampenie de masina precum "Neon" vine sa-si verse amarul pe forum!

SFW 17-09-07 11:41

Quote:

Originally Posted by bloodfart (Post 1104173)
haha argumentul clasic... cand nu ai nimic concret de argumentat, te iei de interior :lol:

sunt multe forduri, opeluri, volvouri si alte marci care ofera EXACT ACELASI LUCRU, numai ca fara insigla mare...

sunte-ti prea inchisi la minte sa intelegeti... ce am zis e ca masinile cu RENUME merita daca ai banii, daca nu, in loc sa dai banii ca sa te dai mare, mai bine iei altceva, pana cand ai bani de ceva serios...

Bai capalau ... unii prefera sa stea intr-o masina cu un interior de exceptie, si nu intr-o caruta ... daca tie iti sa stai intre plasticaraie nu e problema mea.
Auzi ... cand nu ai nimic concret de argumentat te iei de interior :lol: Mi se pare interiorul un lucru foarte important, depinde de gusturi, de atentia la detalii da de ce sa ma astept sa sesizeze asta un tip cu un id ca: "besina cu sange"

Quote:

Originally Posted by bloodfart (Post 1104192)

Unu la mana, nu e modelul de baza, 2 la mana, daca e sa fiu la fel de marlan si tupeist ca tine as putea spune ca masina mea costa cat 2 neonuri de ale tale, asa ca mai bine te abtii ca nu te doar capu pe tine de resursele mele. ok??

Daca imi luam si eu acum un 18T ... si nu aveam motorul de 3.0 care e greu de modificat probabil acum te salutam din mers ... cu tot cu racheta ta de neon ... ;)

AR33COP 17-09-07 13:45

dar de fapt neon-ul asta ce-i?dodge?

AlliedComposites 25-09-07 01:20

bai fraierilor, cand am bani imi iau masina adevarata, pana atunci ma multumesc cu masina performanta si nu incerc sa dovedesc nimic prin ce masina conduc, spre deosebire de aia care-si iau masini sa se dea mari... de ce arata A4 cu A6? ca A4 e versiunea saracului... ia-ti A6 sau mai sus sau i-ati o masina normala...

da da interiorul e asa de important, ma pis pe mine de ras, deasta-mi pierd timpu cu voi.... de parca fiindca A4 are 9 bucati de lemn fals la interior, asta inseamna ca nu ie plasticarie :D Cand nu poti sa te lauzi de viteza, sau de alte performante, te dai mare cu cat de comod e scaunul... pai bai, va urez sa va fie interioru comfortabil bine de tot, ca o sa stati mult de tot in el... stiu foarte bine ca V6le e un melc, iar 1.8T-ul nu are absolut nimic impresionant la el... nu stiu cum e dieselul, dar fiind diesel probabil e la fel de varza ca dieselul din passatul nostru, poate chiar si mai slab, ca parca vad ca nu e de 2.7 ...

ce e asa spectaculos la A4?? are quattro!!! LOOOL, de parca in romania chiar e iarna adevarata... fiti seriosi, nu e nevoie de awd in romania si majoritatea europei, spre dovada mercedes. Deci ce va ramane? o emblema si un interior... laudativa de interior cat vreti, eu prefer viteza... si habar n-aveti cum merge masina mea in curbe deci nu va mai dati opiniile neinformate ca bateti campii mai rau ca tiganii

AlliedComposites 25-09-07 01:27

Quote:

Originally Posted by anaconda_4badguys (Post 1104373)
PS:din ce spui tu cu dotarile care le poti pune pe 'orice' masina reiese ca un seria 1 cu navigatie,telefon,piele,bi-xenoane si alte dotari este la fel ca un seria 7 cu aceleasi dotari la confort si finisari interioare?:rolleyes2

mor de ras :lol:

Quote:

Originally Posted by anaconda_4badguys (Post 1104373)
PS2:si cu siguranta sunt multi cu a4/seria3/a6/seria5 care ar fi avut bani de versiunea sport(care ii spui tu adevarata)dar nu toata lumea are nevoie de 500 CP,si pun mai mult accent pe confort,dotari mai multe,si o motorizare care este foarte suficienta de 150-250CP...

daca ar fi sa avem un pol intre ce ar lua lumea si optiune ar fi un "hot hatch", o masina sport, sau un A4/seria 3, cu acelasi plafon de pret, hot hatch si masina sport ar fi deasupra de fiecare data de fiecare data....

cine vrea lux cu adevarat, vorbeste de seria 5, de lexus, A8 si A6, jaguar... nimeni de A4 si seria 3... decat poate aia care.................................

AlliedComposites 25-09-07 01:30

Quote:

Originally Posted by THX-1 (Post 1104403)
Ti-am citit mai toate posturile tale si am observat ce prostii debitezi,cred ca esti un frustrat care nu si-a permis o marca premium si suparat ca s-a pricopsit cu o tampenie de masina precum "Neon" vine sa-si verse amarul pe forum!

eu nu ti-am citit nici un post pana acum ca nu ai avut nimic interesant de zis :shock: :lol:

AlliedComposites 25-09-07 01:33

Quote:

Originally Posted by AR33COP (Post 1104258)
de aia nu ma duc io in america mah ca ajung ca ala.cu toate ca am viza pe 10 ani.

da, doamne fereste sa te expui unui fel de a gandi diferit :lol:

SFW 25-09-07 01:37

Quote:

Originally Posted by bloodfart (Post 1117131)
bai fraierilor, cand am bani imi iau masina adevarata, pana atunci ma multumesc cu masina performanta si nu incerc sa dovedesc nimic prin ce masina conduc, spre deosebire de aia care-si iau masini sa se dea mari... de ce arata A4 cu A6? ca A4 e versiunea saracului... ia-ti A6 sau mai sus sau i-ati o masina normala...

da da interiorul e asa de important, ma pis pe mine de ras, deasta-mi pierd timpu cu voi.... de parca fiindca A4 are 9 bucati de lemn fals la interior, asta inseamna ca nu ie plasticarie :D Cand nu poti sa te lauzi de viteza, sau de alte performante, te dai mare cu cat de comod e scaunul... pai bai, va urez sa va fie interioru comfortabil bine de tot, ca o sa stati mult de tot in el... stiu foarte bine ca V6le e un melc, iar 1.8T-ul nu are absolut nimic impresionant la el... nu stiu cum e dieselul, dar fiind diesel probabil e la fel de varza ca dieselul din passatul nostru, poate chiar si mai slab, ca parca vad ca nu e de 2.7 ...

ce e asa spectaculos la A4?? are quattro!!! LOOOL, de parca in romania chiar e iarna adevarata... fiti seriosi, nu e nevoie de awd in romania si majoritatea europei, spre dovada mercedes. Deci ce va ramane? o emblema si un interior... laudativa de interior cat vreti, eu prefer viteza... si habar n-aveti cum merge masina mea in curbe deci nu va mai dati opiniile neinformate ca bateti campii mai rau ca tiganii

Bai besina cu sange ... fraier sa-i zici lu tac-tu.
Pana o sa ai bani macar de masina mea mai taci in ... mea din gura ...

Avem in club (anonymous motorsport) un tt cu 1.8T care se ... pe neon-ul tau ...

Si fraiere ... am avut de ales intre A6 si A4 ... da pt ca am mai condus A6 si nu mi-a placut datorita dimensiunilor am ales A4 pt ca asta imi convine mie cel mai mult ca dimensiuni ... da ce sa ma astept de la un distrus ca tine ...

Si bai laba, ti-am mai zis ... daca iti place sa mergi in carutza poti sa-ti cumperi 10 neoane ... da mai taci dracului bai besina insangerata cand vine vorba de gusturile altora.

Ma bucur ca V6 meu e un melc ... da nu as da melcul meu pe 10 carutze ca a ta !

AlliedComposites 25-09-07 04:40

Quote:

Originally Posted by SFW (Post 1117144)
Avem in club (anonymous motorsport) un tt cu 1.8T care se ... pe neon-ul tau ...

haha, bine ca ai aruncat pe fereastra ce gram de credibilitate ce mai aveai :lol:

cand o sa scoateti voi 400 cai si 610+ Nm atunci mai vino sa vorbim amice ;) vai de biata mea carutza :lol:

All times are GMT +2. The time now is 03:05.

- Copyright 2026 4Tuning