![]() |
poze, participanti, calendar, etc.. http://www.rektime.com/speedracing/index2.htm
|
poze care poze mah oir facut niste poze.... mai bine faceam eu pozele
|
bah....noi mai platim taxa de participare tura asta? :D asta daca as veni.......
|
asa s-a anuntat ca cei care au participat la etapa trecuta, nu vor plati etapa asta, din cauza ca nu au fost timpurile afisate. asa ca wati scos. ne vedem la arad
|
ar99bmw mah tu vii sau nu ??? :wink: sau tie frica de passatu ala 1.8t de aia nu vrei sa vii :lol:
|
poate vin ...nusth.....
|
Re:
Quote:
|
pacat.......
offtopic...am plecat la service:) :mrgreen: :peace: |
a fost slabutz azi... sau mi sa parut? ma asteptam la ceva mai complex ca data trecuta...dar... :(
|
cam putine masini.....
|
Spectatori si mai putini... Oarecum este prea scumpa intrarea si participarea... la alte competitii similare, preturile sunt la jumate...
|
Re:
Quote:
|
haha :)
Asa o sa fac :) tu nu ai participat data trecut? daca da...azi de ce nu? :( |
Au fost jumate din masinile ce au fost data trecuta :roll: Cei mai multi au fost de la Tm , surprinzator de slab a fost reprezentat Aradul :? Mai bine ca nu au fost asa multi spectatori, a fost mai lejer :wink: Aaaa, da, norocul tipului cu Swift e deja ridicol :!: Sper ca etapa urmatoare sa fie mai multe masini, ca oricum aducem cupele la Tm :twisted:
|
Nici prin cap nu-mi trecea ca nu ia CIVICU ROSU cupa
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:06. |
- Copyright 2026 4Tuning