![]() |
Re: Dacia mea BR 40 YUL
frumoasa masina.sa o stapanesti sanatos....pui o poza cu angel eyes aprinse?
|
1 Attachment(s)
uite ti-am facut o poza cu jentile care vrei sa le pui si cu cateva mici modificari ;)....eu zic ca vin bine jentile aste
|
a iesit f misto!!! multumesc mult. chiar la asa ceva m-am gandit si io!!
|
Nervos 1.3-ul tau Iulica..ce sa zic,am ramas surprins..:shock:
Abia astept sa o dam din nou la primavara8) ..a inceput sa-mi placa sportul asta:D |
dragutza mashina ta.... sa ai grija d ea shi keep it clean ! ;)
|
Quote:
|
Quote:
sa vedem la primavara cum merge cu mot de 1.4:D |
2 Attachment(s)
Quote:
am sa revin cu poze mai clare |
frumoasa masina:-) eu as vopsii bariile negre
|
super daciuk , laso cat mai simpla k arata mai bine , iar la suspensie eu zic k nu merita drumurile noastre una sport si mai ales dak ai de mers mai mult cu ea e cam neplacut , in rest e super , cautai ceva jenti . Ai noroc de ea
|
multzumes! in privintza barilor am sa caut bari de TS, dealea care se prelungesc pe colt, adik fara tampoanele laterale.
in primavara o sa o mai cobor un pic si ii pun niste amortizoare sport, si in privintza jentilor nu sunt sigur; am un set de CMS-uri, dar eu cred k o sa ii stea mai bn cu niste jenti extra-balon. si cam atat, simpla si nervoasa :D |
super tare masina.bafta in continuare si ai grija sa nu o dai in penibil cu ea.pana acum e beton!:)
|
e super misto interioru.....am si yo o intrebare cam cat e un filtru de aer k al tau......sa o stapanesti sanatos....:D
|
misto liniutza....app pot sa imi pun si yo pe dacie din 95 cercuri dinalea la aruri k la bmw:D
|
da, bineinteles ca poti.cel mai bn ar arata unu mai mic in interior si unu mai mare in exterior.
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:56. |
- Copyright 2026 4Tuning