![]() |
Re: E30 - magnat VTM
hai sa vedem si noi poze cu noile arcuri si cum am facut bara fata... :) is foarte curios
|
6 Attachment(s)
dupa cateva ore bune de asteptat am fost foarte multumit de rezultat masina este mai joasa si mult mai rigida vedem in 2 ,3 zile cat mai coboara oricum mai este treaba cu gramada pe masina
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
lasa ca poate iti fac concurenta pana la urma ,intre timp fa programare sa l taiem :))
|
bravo baeti frumos ursace :Dimi place cit a coborit :Ddar atentie la baia de ulei :lol:bafta
|
dar despre MAC nu ne zici nimic? te tii de surprize??? ;)
|
salut . frate arata bine aku ...sa asezat bine :D ce arcuri i-ai pus ?
ps. la voi akolo in oradea este o moda . sa ai pe urs nari dalea mari ...si capota prelungita .cum are ala negru :D bafta |
masina a plecat dimineata spre bucuresti acum are un nou proprietar care are planuri mari pt ea asa . las noul proprietar sa continue topicul sa ne tina la curent cu informatii despre masina
V. sa ai parte de ea :) |
Salut !
masina a ajuns cu bine in Bucuresti :) Asa cum a spus Mr.G, sunt ceva planuri pt masina, insa o sa mai treaca cateva luni sa-mi revin cat de cat financiar. Sunt foarte multumit de primul meu urs si sper sa iasa ceva frumos din el. |
salut, sa il stapanesti sanatos si la cat mai multi cai si km parcurshi :)
|
Quote:
|
salut!
sunt ceva noutati, dar nimic notabil asa ca n-am postat. Dupa ce am luat masina am desfacut tot interiorul, am lucrat la partea de izolatie fonica ( cutie, aripi, capota, bord ). Am montat un cd si ceva boxe,alarma, am schimbat planetarele, franele, bujiile, vascocuplajul , apoi kit ambreiaj ( s-a rupt discu '). Am imbracat scaunele in piele rosie (urmeaza tot interiorul ) am schimbat volanul momo existent tot cu unul momo pe care mi l-am cusut singur in piele rosie ( asa , ca sa laud si eu :P ) . I-am reglat curbutorii ca-mi tot afuma bujiile . Mai nou ursul sufla aer rece pt ca am reusit sa-i pun radiatorul si ventilatorul de ac la loc ( Mr G s-a gandit sa-mi dea putin de lucru si mi le-a dat la pachet ). Vineri am planificat sa-i schimb garnitura de la chiuloasa ( s-a ciupit cand era vascocuplajul defect iar la ultima fuga a cedat definitiv ). Iar ca plan pentru anul ce vine..... o sa primeasca in dar un motor m3, frane , suspensii si o cusca...da, neaparat o cusca. |
inca un urs la zoo - OT-11-E B A
5 Attachment(s)
sal!
am uitat sa mentionez, si-mi cer scuze bunului meu prieten cox pentru ca de la el le-am primit cadou, un set de ceasuri nou noute cu plasma. mersi mult frate cox, imi place cum arata. si daca merita mentionat i-am pus si proiectoare .ceva poze mai jos |
Quote:
ca i-ai facut tone .. :D felicitari .. masina arata super bine,ce nu halesc,sunt jantele,care n-au buza :( in rest :D piesa |
parca cunosc masina de undeva :P, aha.....ardeam candva cauciucurile:) ....felicitari prietene arata misto masina dar ai griga e isterica rau .....uite aici actuala tigaie .........P.S----TRIMITE VOLANU ALA ODATA!!!!!!!!!!!!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:41. |
- Copyright 2026 4Tuning