![]() |
3 Attachment(s)
...
|
1 Attachment(s)
:arrow:
|
3 Attachment(s)
kimi...ghinionist, o lada care o ia razna si....
o prosta cu scuterul...n-as lua-o de nevasta :-)) |
Morrrrrrrrrrr de rassssssssssssssssss ! Tipa cu scuter-erul a fost super idioata ! :lol:
|
ce idioata :lol: :lol:
|
:lol: :lol: :lol: CEA MAI IDIOATA :lol: :lol: :lol:
|
cea mai praosta femeie pe 2 roti
|
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: si meldoia ce tare e :)))))))) hop peste bordura :)))))
|
azi am vazut Fordu Fiesta care a dat peste cretinu ala la baia mare , nici o zgarietura pe bara nimik la capota parbriz nimik , am inteles ca nu a murit nebunu a avut norok si am inteles ca asa facea cam pe la toate raliurile la care se ducea
|
O fractura de picior si alte contuzii minore...noroc cu carul.
|
1 Attachment(s)
super montaj
|
1 Attachment(s)
si un wrc
|
3 Attachment(s)
Un Corvette face bum...
Iar cel cu motoare...nici un accident, dar tre' sa-l vedeti pe cel de la sfarsit cu Pontiacul alb, tare de tot cascadoria, nu-mi vine sa cred ca a avut tupeu sa lase masnina aia sa mearga singura...hai ca lasat-ul pe \"cruise\" e simplu, dar directia? Ma gandesc ca mai era unul in masina, pur si simplu nu-mi vine sa cred ca aia mergea singura. Si un crash realizat de cei de la Top Gear, destul de nasol. |
3 Attachment(s)
Un drift esuat, nu inteleg de ce japonezul n-a indreptat si el volanul in timp ce frana, risca mai mult asa sa rupa ceva la directie (daca n-a rupt)...
Niste accidente funny in america pe autostrada (eram 100% sigur ca in BMW e o proasta) Si un accident de raliu. |
3 Attachment(s)
Primul e marpha rau, in ce hal i-a facut tabla aluia...varza PT Cruiser!
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:08. |
- Copyright 2026 4Tuning