![]() |
Re: cateva pareri despre TICO se poate ?!
pai tu unde crezi ca vreau sa-mi pui pile?
|
pai tu unde crezi ca poti sa-mi pui niste pile?
|
depinde ..... vb in privat astea :D
|
R-ul vine de la "rim" (janta) dar litera dinainte nu stiu. la mine este Z.
|
Ma ajutati si pe mine cu semnalizarile astea ?!!
1. Dimineata imi ramane semnalizarea blocata (stanga - dreapta) 2.Mai nou nu-mi mai merg avariile! Au sigurante separate ?! (cu toate ca le-am verificat si toate sunt bune!!) |
posibil sa fie de la relee, nu-i ceva grav.
|
asa ma gandeam si io tre ... dar daca merge ceva timp cu ea incep sa revina la normal !! deci ... au momente .. !! (Or avea si releele vreun SOC :D :)??)
|
si inca ceva. ... cum credeti ca ar arata mai bine ?! ... cu stopuri negre sau transparente ?!
|
or fi oxidat un pic lamelele din releu si cine stie cum fuzioneaza daca stau peste noapte. intreaba la magazinele de piese ca stiu aia ce sa-ti dea, nu e scump.
|
merci tre ... apropo.. am rezolvat cu caraitul din cutie,(imi caraia cand schimbam 2-3-4 ) .... era de la cablu de ambreiaj .. a fost schimbat si nu stiam .. si idiotul care l-a pus inapoi nu l-a strans cum trebuie ... !!
|
si tre ... io tot cred ca e de pe la vreun releu ... da sant vreo 3 pe sub bord pe acolo ... si nu stiu care e! dar unu schimb sigur din ele .. pe ala de semnalizare
|
Quote:
mai ales daca zici ca pui si folie |
e aiurea ca nu stiu cum s-ar vedea asa .... nu stit nici un tico cu stopuri transparente ?!
|
dai semnalizare sau avarie...Pune mana pe relee pe rand...si vezi in care se simte ca lucreaza...(are o mica palpitatie) un releu de semnalizare modelul electronic este in jur de 100 sau 150 mii!
|
hai ca deja exageram cu releele. scoate-le pe rand vezi care de unde este, iei altele si gata. tico cu stopuri clare era exact ala din poza.
daca nu e bun modelul din poza se merge "la orbi", spre bucov pe undeva. nu stiu pe unde este exact dar am aflat de existenta lor de la cineva care si-a reconditionat un far ca nu gasea nou. e, orbii astia fac din plastic (transparent/fumuriu/whatever) piesa pe care o doresti. asadar (in caz ca nu te-ai prins) desfaci stopul de tico, iei plasticul rosu si te duci cu el "la orbi" si le zici exact cum vrei sa fie noua piesa. apoi iei 2 buc. becuri rosii, 2 buc. becuri galbene si gata, lexus style taillights. |
| All times are GMT +2. The time now is 11:35. |
- Copyright 2026 4Tuning