![]() |
Re: un posibil campion de viitor
8 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ca si lucrare,se vede ca a fost/este multa munca.
Dar personal nu imi place. Nu mi se pare ca Audi Coupe este pentru asa ceva,atata tot. Fata este clar replica dupa EVO X iar bara spate mi se pare a fi ceva gen VW Corrado. Bineinteles,fiind un work-in-progress rezultatul final poate va fi ceva mai ok. Culoarea va fi tot portocaliu-albastru? |
Inca o masina superba a murit.....pacat :(
|
Nu a murit inca.
E nevoie si de altfel de tuning decat bari rieger si aripioare de rechin. Putea sa fie mult mai urat rezultatul. Asteptam rezultatul final :) Sa speram ca reusesti sa pastrezi cat de cat identitatea Audi. Oricum ar iesi va fi ceva deosebit. |
2 Attachment(s)
Quote:
|
Respect! pentru munca depusa ! :D sa ai noroc si grija de masina , sa iti iasa ce iti doresti tu !
|
O masina care trebuia sa arate dub style,euro style,etc style.......pacat.....
Din pacate o mica parte din spanioli fac un tuning....care numai lor li se pare cool......NU E TREABA Oameni aia arunca un sac de bani in masini care plac copiilor de 14 ani....................uuuuuuuuuuuuuoooooooooooooo ooooaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zici ca este aia din STAR TREK BAFTA MULTA CU PROIECTUL SI ..........NO OFFENCE nu o spun cu rautate |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Eu sunt in Madrid de 6 luni de zile. Incepand cu luna ianuarie am cumparat toate numerele revistei Maxi Tuning. Din aprilie nu am mai avut "rabdare" sa o citesc. Multe masini de acolo sunt pur si simplu dezgustatoare. Grilele de Audi sunt la moda pe Corsa si nu numai. Kitsch-uri in toata regula. Exista 2 tipuri de masini care atrag priviri/poze: - cele frumoase - cele urate. Din experienta pot spune ca am pozat si eu multe masini urate,pentru a fi postate la rubrica Kitsch.Nu din admiratie.Si cu siguranta nu sunt singurul. Dar cum gusturile nu se discuta si nu se pot cumpara de la magazin,ramanem fiecare cu parerea lui. |
Fara sa-l deranjez pe colegul nostru NISTE MIRCEA,vreau sa va prezint ultima aparitie de la Audi.......si tendintele spaniole in materie de tuning
audi a9 https://forum.4tuning.ro/18-masini-mo...ng-aka-a9.html |
mie ime place masina ta dar un raspuns cu parerea me despre ea o sa iti pun cand o sa o vad vopsita spor la munca . Uitasem sa nu uiti ca este totusi un audi
|
Eu zic sa-l lasam pe om sa-si faca masina dupa gustul lui si apreciem rezultatul final.
Pana la urma este ceva nou in Romania si nu vad stopuri sau faruri de pe alte masini puse pe ea ceea ce e un lucru bun. Ca e un bradut pus la oglinda sau ca e tuning exterior dus la extrem cum face Mircea tot personalizare se numeste. Cu siguranta aceasta masina va fi recunoscuta pe strada ca fiind masina lui Mircea si asta e scopul final al tuningului exterior. Intrebare: la Roby o faci? |
| All times are GMT +2. The time now is 16:27. |
- Copyright 2026 4Tuning