![]() |
Re: pt cei din bt cu bmw
jaleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....serios... jaleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) |
Deci asa fac baietii cu BMW-uri , Fulvius? a? dupa spusele fanului BMW! deci tu nu esti fan BMW :))) =))))
|
Doamne Doamne ceresc tata
Noi pe tine te rugam Lumineaza a noastra minte Lucruri bune sa-nvatam |
Quote:
|
DA Fulvius....dar din cauza unora ca astia care gandesc asa, sta politia in oras si face razii : te vad k esti tanar, incep sa te frece : folii, becuri,proiectoare etc...te baga in aceeasi oala cu ceilalti inconstienti :x
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
bmw-ul pentru unii e o fitza nu vb despre cei de pe forum,sunt multi care spun ca ''vreau sa imi iau si eu un bmw'' ca a auzit el ca is faine de la niste pitzi de pe strada,si sunt altii care isi iau intr-adevar ca sunt puternice dar majoritate dintre ei isi iau urs sau pisicutza pt ca nu suntem asa bogati ca sa rupem masini scumpe,i-ar ursul e cea mai ieftina masina cu tractiune spate care poate face ceva senzatie,nu toate bmw urile sunt puternice 1.6,1.8, sunt foarte multe si si-o pot lua de la multe alte masini care nu au un renume asa mare ca bmw-ul,iar asta ca sunt masini ieftine, da asa e dar in bucuresti si in alte orase sunt cluburi foarte unite de bmw-isti cu tot ce trebuie sub capota care daca vii tu cu ferarri nu impresionezi absolut deloc.
|
Quote:
|
Quote:
|
Tu cine esti? Prezinta-ti masina si tu pe forum. Gasesti tu unde.
|
da asa e,e30 e foarte manevrabil si mult mai rezistent decat modelele mai noi,iar pe strazile care le avem cu o masina mai noua, cat de cat tunata e greu de mers normal sa nu mai vb de altceva,eu cred ca se cumpara pt ca e si mai accesibila fatza de alte masini care cer mult mai multi bani pt performante,performante se pot scoate din absolut orice masina si sunt si exemple pe youtube si fara bani multi nu faci nimic,multi isi iau si stock un e30 325 12v cu autoblocand si reusesc sa faca destula senzatie.Stiu ca este periculos de facut pe strazi,dar sunt fel de fel de oameni si in toata tzara asta nu este nici un loc special amenajat,oricarui dintre noi ii place cand vede un drift sau un burn prin oras.am vb ieri cu cineva si mi-a pus intrebare ''ce senzatie ai cand vezi in oglinda ca vine un bmw din spate orice serie ar fi el si an?'' voi ce senzatie aveti?
|
Tare as vrea sa te vad ma Wilgax cum rupi tu masina si ca faci si ca spargi...de eroi suntem satuli...de aia vara asta atatea pisicute au iesit asa dramatic in decor :lol:...pustani ca tine "FORZA BMW" "BMW RULLLZZZ: si alte expresii de 3 lei...o calca si atat...CONTROL=0....la un bmw nu e totul numai cercuri,burn,viteza...daca tu iti iei bmw numai pt asta...esti un copil tembel si un viitor donator de organe...
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:18. |
- Copyright 2026 4Tuning