![]() |
Re:
Quote:
|
Re:
cam ce am luat noi:
A1 - DMX - locu 1 A2 - Furia Alba - locu 3 A3 - io - locu 1 A4 - vali fiat - locu 1 am uitat pe cineva ? |
:D
Jeff, ca sa nu mai fi necajit si sa ai mai multe sperante data viitoare: http://www.rektime.com/speedracing/index2.htm click pe Rezultate si vei observa...clasa A9 - AUTO Diesel -2000 cmc si clasa A10 - AUTO Diesel 2000 cmc- |
am zis ca si marius n. ii de al nostru :wink:
|
Re:
Quote:
|
trebuia sa vb cu omu sa te bage la dizel, nu cred ca era vreo problema
|
Mane greseala ta si a lu Ova a fost urmatoarea:Cand ati fost intrebati daca aveti turbo...puteati sa va abtineti.Ca doar masinile sun TD,nu au turbo montat ulterior.Kestia aia cu turbo la asta se referea.Sigur nu ar fii fost probleme si ati fi intrat la o clasa mai mika,parerea mea.Daca gresesc,nu sariti pe mine!!! :oops:
Vreau sa spun ca,virgula,cupa aia are un lok d onoare la mine in camera si sper ca in curand sa i se mai alature si altele castigate cu mai multa transpiratie si cauciuc ars! P.S: putin offtopic,data viitoare va fi \"furia roshie turbo\",daca ne tin banii si mai facem nishte modificari. Inka ceva: Faza cu tipele,WORKS EVERY TIME! 8) |
egal ca e din fabrica sau montat ulterior, masina trece la clasa urmatoare
lasa tu furia rosie turbo, vezi mai bine care-i treaba cu clio ala |
lume , noi (timisoara) am luat 5 nu 4 cupe , pt. ca Marius Niculescu a castigat cu RAM-u ce naiba ma :?
|
Dorine,daca-ti iei clio ala nu mai iei tu cupa asa usor... :) Calculeaza la ce clasa pici si cine o sa fie concurentzii (si eu o sa fiu printre ei,dar sa nu uitam furia neagra...) ;)
|
Re:
felicitari de la oradea pt rezultate!!!
pacat ca nu ati venit si la oradea duminica. oricum ne vedem peste 3 saptamini. |
Pardon,Expresu' de Tokio,care este!
Mane,dar asa am si eu mai multi ponei,si la urama urmei showul conteaza mai mult decat vaza aia.Sa nu uitam \"Renault clio sport a fost unul dintre cei mai temuti adversari de la arad\"k sa citez si eu ceva lume! :) Si...169 PS+ceva tuning,ar iesii ceva beton! |
cauta ala cu feislift, creca e si mai tare...sau ?
|
Da,175 PS si vreo 4000 d oiro in plus :( Da arata de 1000 d ori mai bine si are doar juma din km la bord.Dar daca nu ma grabesc...RABDARE!
|
oare o sa ne loveasca astia cu clasamentu de la prima etapa au ba ? :?
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:02. |
- Copyright 2026 4Tuning