Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Baieti Buni .... un nou serial (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/4834-baieti-buni-serial.html)

Gabi 25-04-05 15:40

Re:

Quote:

Originally Posted by \"IS 18 BOG\"
mie unul mi-a placut .. ma mandresc ca stiu mai bine engleza decat ciupanezu .. sau na .. stefan banica JR. .. :P

Chill out, ca ala nu vorbeste bine, in film, nici limba romana. Spunea cineva intr-un mesaj anterior ca vrea sa para genu' mafiotului rus, sau cel putin din partea aia a hartii :lol:

Quote:

pare interesant si merita urmarit ... pacat ca se inspira prea mult din filmele americane ...

Why not? Eu am urmarit si stupizenia numita \"La bloc\". De ce sa nu urmarim si \"Baieti buni\"? :wink:

EvLSant0S 25-04-05 16:33

Re:

Quote:

mie unul mi-a placut .. ma mandresc ca stiu mai bine engleza decat ciupanezu .. sau na .. stefan banica JR. .. :P

pare interesant si merita urmarit ... pacat ca se inspira prea mult din filmele americane ...

Sunt sigur ca , Stefan Banica Jr. stie engleza mai bine decat.... o face in serial ..sunt sigur ca... o face cum o face.. doar ca sa .. para mai ... \"americanesc\" serialul .. sa dea a ... mafiot \"rus\" accentul ala rusesc-romanesc.. in fine ... da bine pe sticla ..

IS 18 BOG 25-04-05 20:23

banica JR :P stie bine engleza .. e la panarama acel accent :) ... oricum pare interesant si merita urmarit .. abia astept sa se ajunga pe la curse de masini .. tuning :D

EvLSant0S 25-04-05 20:24

da da
pardon ..
CURSE ILEGALE PE MII DE PARAI , CU PISDE CARE DAU STARTU CU ESARFA .. si atat.. dezbracate..
sa vezi.... ce-o sa mai fabuleze jegosii .. ca sa-si vanda marfa.... ;)

Psycho 25-04-05 21:18

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
da da
pardon ..
CURSE ILEGALE PE MII DE PARAI , CU PISDE CARE DAU STARTU CU ESARFA .. si atat.. dezbracate..
sa vezi.... ce-o sa mai fabuleze jegosii .. ca sa-si vanda marfa.... ;)

asta e .. iti dai seama k prostimea crede ce e la tv .. apoi daca vede si maica`mea .. o sa`mi zica .. bah .. ia lasa portoflelu si cardurile cu milioane de parai pe ele ... k tu ii pierzi la illegale :D

Gabi 25-04-05 22:05

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"
[...].. apoi daca vede si maica`mea .. o sa`mi zica .. bah .. ia lasa portoflelu si cardurile cu milioane de parai pe ele ... k tu ii pierzi la illegale :D

Toate ca toate, sa nu pierzi Dacia Solenza Turbo Nitrous SuperCharged by 777 batteries :lol:

Go, go Good Guys!!! :peace:

Cat mai e pana duminica ? :roll:

B|shOp-VR6 25-04-05 23:12

Ce va faceti sa credeti ca vor fi curse de masini. Poate e doar promoul sa atraga telespectatori :D

Gabi 25-04-05 23:21

Mai bine o puneau pe Cosmina Pasarica a.k.a Guvida :lol: :lol: :lol: :lol: capra :)

Psycho 26-04-05 00:00

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Gabi\"
Mai bine o puneau pe Cosmina Pasarica a.k.a Guvida :lol: :lol: :lol: :lol: capra :)

poate o sun si vine al tine sa`i sugi tocu ` :)

bah .. da m`am *** pe mine de ras cu faza cu ... ala ... cum draq il cheama ... dop cum draq il chema p mana dreapta a lu ciupanezu nu .. francezu plm daca imi aduk aminte scriu .. cand i`o dadea lu` aia in verde acolo si .. i`o dadea capra .. voi atzi vazut k se uitaiu la desene cu bugs` bunnt :D .. hahahaha .. prima data am crezut k e claudia .. aia d la sexxy :D

GolfuletzS 26-04-05 08:44

ROTULA :D il cheama daca de ala zici :twisted:

B|shOp-VR6 26-04-05 10:47

LAsa mah la ce se uitau... dar cred ca a fost cea mai falsa scena... ala cik i-o dadea aleia si cand l-a luat Banica la cotonogeala a apucat sa-i traga si boxerii pe el... iar aia s-a asezat pe canapea si statea ca proasta :lol: probabil se gandea... iar nu m-a satisfacut boul asta... :D

GolfuletzS 26-04-05 11:30

Kool:D :twisted: :twisted: bah ai draq cum sa se uite mah la Desene animate =))=)) :twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

madfish 27-04-05 13:04

dap , e o pasiune de`a ei ... dupa ce si-o ia la K@K! ii place sa se uite la desene.

alex_maxx 27-04-05 13:40

acum am vazut si eu filmul in sf.....mi-a placut :D...joaca bine Stefan Banica

...politistul ala Boboc ...seamana cu cineva de la Legal racing sau e chiar el ...dar nu stiu cum il cheama :)...sau confund eu ! :peace:

DVDValy 27-04-05 20:48

apropo baieti care aveti si voi melodia de inceput a lui mafia & mario format mp3 - plss o vreau si eu

All times are GMT +2. The time now is 06:42.

- Copyright 2026 4Tuning