Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Dacia (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia.html)
-   -   Uite Ce Face Viteza : Loganuri Avariate (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia/48325-uite-viteza-loganuri-avariate.html)

sorin_pss 22-08-07 10:07

Re: Uite Ce Face Viteza : Loganuri Avariate

1 Attachment(s)
n-am vazut in viata mea o tabla sa se faca in halul asta

bo$$u 22-08-07 11:36

paia am mai postat-o si eu sorine

sorin_pss 22-08-07 11:44

stiu.Am dat-o ca exemplu.Nu puteam sa spun : poza 5 randul 2

bo$$u 22-08-07 12:02

11 Attachment(s)
mai vin si eu cu o serie da mai postati si voi :arrow: ;)

sorin_pss 22-08-07 14:04

10 Attachment(s)
e randul meu acum cu inca o serie

vali-tgm 22-08-07 14:08

rosia de pe platforma din primul rand a lui sorin_pss a fost si pe threadul mures...cica soferul nu a patit aproape nimic...cica doar cateva zgarieturi.

sorin_pss 22-08-07 14:15

am adunat logan cu logan de pe alte thread-uri si de pe alte forumuri si le-am stocat intr-un fisier.Se poate ca unii sa mai fi vazut pozele pe undeva .Nu va suparati pe mine.

Ja_Rule 23-08-07 00:05

oricum la tabla care o are loganu` pe el ... ala rosu` nu cred ca avea mai mult de 80-90 km/h.. fara suparare dar mi se pare cea mai prosta investitie sa dai banii pe logan .. mai ales sa faci rate ..
P.S.: nu vreau sa supar pe nimeni .. e doar parerea mea

pitt! 23-08-07 02:56

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 1057851)
"dragutule bace, gura ta-mi place " ... de ce mama naibii crezi ca e facut loganu asa inalt ?? normal pentru ROMANIA , pentru CAMP TEREN ACCIDENTAT S.A.M.D. sa iti exemplific INALT = SUSPENSII INALTE = STA PROST IN CURBE , suspensii joase = sta super bine in curbe .. pune-ti mintea la contributie si vezi daca intelegi ce vreau sa zic ;) btw cu 1.5 dci nush ce viteza prinzi tu de zici ca sta bine in curbe.. daaaa sta bine in curbe pana la 60 la ora ( cam atat ar prinde motoreta aia ) :D

"motoreta" :)
aici depinde de curbe cat de legate sunt dar vorbesc in medie de viteza 110-120 km/h in curba , stiu ca este cam cocotata dar asta o s-o rezolv :D

sorin_pss 23-08-07 14:55

Ja Rule, este cea mai ieftina masina noua.Nici eu nu am fost de acord sa fac rate la o asemenea masina, dar am zis ca este noua.

dolb 23-08-07 16:12

Quote:

Originally Posted by pitt! (Post 1060333)
"motoreta" :)
aici depinde de curbe cat de legate sunt dar vorbesc in medie de viteza 110-120 km/h in curba , stiu ca este cam cocotata dar asta o s-o rezolv :D

eu vorbesc de masini stock ! nu ma intereseaza ca iti pui suspensii/arcuri sport !

tomita 26-08-07 15:54

2 Attachment(s)
...........

Psycho 30-08-07 12:53

acum intrebarea mea este fireasca ...

Unele dintre ele cu ce au facut accidente .. cu trenuri / ozn-uri ... deci nu inteleg cum e posibil k o asemenea mashina sa se faca in HALUL asta ...

autoad 30-08-07 13:06

am condus si eu logan ...al unui prieten nu zic merge masina ..nu se poate compara bineinteles cu ceva ca lumea ...dar referitor la loganurile acceidentate nu stiu daca ati vazut pe sosea dar posesorii de logan se cred mai viteji un pic decat ceilalti conducatori ( cel putin asta este parerea mea) adica au acum masina noua si vor sa arate stai frate ca si eu stiu sa ii dau blana la masina ...asta nu inseamna ca numai cei cu loganul fac asta dar am vazut destule acte de inconstienta la posesori de logan ..sau treburi de genul ca nu vor sa se dea la o parte de nici o culoare chiar daca vede ca ai o masina mai puternica mai bine se incapataneaza

bo$$u 30-08-07 14:00

s-a mai spus asa ceva mai bine bagati si alte poze

All times are GMT +2. The time now is 23:11.

- Copyright 2026 4Tuning