Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Opel tuning (https://forum.4tuning.ro/136-opel-tuning.html)
-   -   Opel Tuning : Opel Vectra turbo tuning - BUBU2 - lectie de tuning (https://forum.4tuning.ro/136-opel-tuning/4823-opel-tuning-opel-vectra-turbo-tuning-bubu2-lectie-tuning.html)

Catalyn 24-04-05 22:34

parere

O masina reusita si cu modificari interesante, fara zorzoane..nota 10

DASCALUGABRIEL 29-04-05 10:29

VECTRA

mai nene,in primul rind felicitari!e tare!da se pare ca toti de aici sintem curiosi cit a costat toata distractia.in rest toate bune!
s-o stapinesti sanatos si cit mai multi km sub gume si cit mai putine evenimente nedorite cu ea.O BIJUTERIE :D :D

shadow03ro 29-04-05 10:59

felicitari !!! ...\"fericitule\" iti urez sa dai cat mai multe \"rusinii\" si cat mai putzine evenimente \"neplacute\", ai grija de ea ca e pacat de munca depusa , in privintza gropilor \"IARTA-NE !!\" trebuie sa NU ne rupem si noi \"cazanele\".... cat pt domnu care intreba daca e 4x4 sau fatza?....parerea mea personala si mai mult ca sigura e ca are tractiune integrala (4x4) ....\"si stii de ce domnu ?\" ...pt ca are CARDAN [ (\"cardan usurat \"( mai subtire) \" ] SAU tractiune spate dar eu unul nu am vazut pana acu' vectra cu tractiune spate... poate a bagat omu' mai multi banii decat ne-a explicat el acolo sus si o fi facut vro \"inginerie\" dar nu prea cred pt ca implica prea multe \"keshtii\" :shock:

LaMishto 30-04-05 01:48

super frumos.. la fel ca multi dintre voi, sper sa jefuiesc o banca sau sa`l prind pe becali in off-side :google: nu cred ca alte comentarii isi au rostul 8)

Trainer 02-05-05 10:18

Ce greutate are masina?

TheSinner2 02-05-05 12:22

Cine te-a invatat sa scrii? :)

Trainer 02-05-05 12:26

Off-topic am sters

LaMishto 02-05-05 13:29

Re:

Quote:

Originally Posted by \"TheSinner2\"
Cine te-a invatat sa scrii? :)

pe tine cine te`a invatat sa citesti?

TheSinner2 02-05-05 13:38

esti penibil copile.. mergi afara la sotron !

LaMishto 02-05-05 13:58

cred ca ma confunzi.. cu propria`ti persoana

Catalyn 02-05-05 19:03

Re:

Quote:

Originally Posted by \"shadow03ro\"
felicitari !!! ...\"fericitule\" iti urez sa dai cat mai multe \"rusinii\" si cat mai putzine evenimente \"neplacute\", ai grija de ea ca e pacat de munca depusa , in privintza gropilor \"IARTA-NE !!\" trebuie sa NU ne rupem si noi \"cazanele\".... cat pt domnu care intreba daca e 4x4 sau fatza?....parerea mea personala si mai mult ca sigura e ca are tractiune integrala (4x4) ....\"si stii de ce domnu ?\" ...pt ca are CARDAN [ (\"cardan usurat \"( mai subtire) \" ] SAU tractiune spate dar eu unul nu am vazut pana acu' vectra cu tractiune spate... poate a bagat omu' mai multi banii decat ne-a explicat el acolo sus si o fi facut vro \"inginerie\" dar nu prea cred pt ca implica prea multe \"keshtii\" :shock:

la modelul A Vectra a avut si varianta 4X4 identica cu cea de la Calibra ...ce trebuie sa stii tu e ca nu prea se poate pune tractiune integrala asa usor implica f multe modificari,cutie de transfer, cardan, grup etc..pina si rezervorul este pus sub roata de rezerva si nu sub bancheta

d_dragomir01 03-05-05 15:03

??????????????????

stil si bun gust aruncat asupra unei masini ce este destul de veche! asta se traduce cu pasiune si respect asupra modelului ce facut destul de multe valuri la vremea ei si chiar si in zilele de azi! si ca sa ne mai distram si amuzam putin am si eu o mare intrebare.....CE MARCA SUNT SURUBURILE DE LA OGLINZILE RETROVIZOARE????????????

ZooM-ZooM 03-05-05 18:03

sunt nituri...so.. :lol: :lol: :lol:
alea cred ca sunt romanesti 100% :lol: :lol: :twisted:

SEBASTIAN 04-05-05 07:08

Am fost surprins cat de clar si de usor a castigat Moartea duelul cu aceasta Vectra.
BMW 330ci versus Opel Vectra 2000 turbo invingator BMW fara drept de apel.

Soichiro 04-05-05 13:35

Poate nu-i mai functiona turbina la Opel.

All times are GMT +2. The time now is 21:03.

- Copyright 2026 4Tuning