![]() |
eu vs constanta :(
cam de ***... acum 2 ani... am avut parte de 7 ore sufocante intr-un compartiment de personal amarat... nu am apucat sa numar in cate stati a oprit... eream obosit rau si am adormit.... m-am trezit pe la bucuresti... nu recomand :cry: |
CU Intercity COnstanta-Bucuresti 2 ore 50 min :wink: .Mergea prea adevarat mecanicul ala de locomotiva :D
|
LOL pai at eu de ce am facut tot cu intercity de la Bucuresti la Constanta 2.28 ore? ...poate k era in directia vantului :D :D
|
putin sub 2 ore pasager cu bmw 525i E34... cam 25 de litri de benzina, denivelari si gropi luate 'bine' cu directia service auto... cu 300 de mii mergi cu intercity si faci 2 ore si 20 de minute si nu faci accident.. bei o cafea, dormi, citesti :)
|
plecare din stefan cel mare stadionul dinamo si sosire in mamaia hotel ... unu pe langa flora oricum :D ... maxim trei ore (spun asta pt ca din bucuresti am plecat la ora 7 si la 10 am oprit motorul in parcare la hotel si nu am mers pe autostrada soarelui ) si cu pauza de shu shu 10 minute si pus benzina.
|
chiar esti dus fratioru meu cu 50 min pana la CT,dar poate nu stiai si odata cu cele 27.5 chipuri de pe masina ti-au pus si vre-un semn de OLTCIT si daca-l freci te teleportezi...........
MA NE LESI!!!!!!!!! RoSonic -> Posteaza te rog la subiect, adica ce timp ai scos! |
Pai cel mai bun timp Buc-Constanta cred ca 2 ore jumate cu un 407,vit maxima pe autostrada 200km/h da' chinuiti rau :lol: si nu pe distante mari ca mai erau dinastia cu loganuri si solentze care se credeau zmei de mergeau pe banda 3.Cel mai mult 5-6 ore cu o duba Iveco 35-10 incarcata cu 3tone de marfa si mers pe drumul vechi cu multe opriri pe motiv de mici si ciorba de burta
|
1ora si 29 minute de la lukoilul de la intrarea pe autostrada soarelui pana la mamaia a bariera ,cu motorul!!!!!!!1
|
am cativa timpi ..
2 ore si 20 constantza - bucureshti 6 ore constantza - ramnicu valcea 4:30 - 5 constantza - brashov ( drum uscat + detector de radar + 2 opriri de urgentza la copac ) 2 ore constantza - neptun ( in vara ) drum de 20 de minute :) toate facute cu o solenza preparata de drum :) .. cu full`ul facut .. cu motor de 1.4 cu ulei in el acum o sa plec pe 3 la munte cu 80 de l de benzina in portbagaj cu bagaje cu cauciucuri bune si o sa va spun in cat timp fac :) ps nu mai plec la munte fara benzina in portbagaj .. de raman impotmolit cu 80 de l de benzina + full stau 4 saptamani la cald k boieru :P |
| All times are GMT +2. The time now is 14:43. |
- Copyright 2026 4Tuning