![]() |
Re: Accidente Tg-jiu
passat cc negru al unui tip din rovinari...nu a acordat prioritate cand a iesit din parcarea aia de langa ana-ma..sau ce magazin e ala...deci cel cu opelu nu prea a fost vinovat...poate doar ca mergea cam repede pentru drumul ala
|
Hai nu mai baga vrajeli ,ca induci lumea in eroare:)....omul nu mi-a acordat prioritate si gata.Cat drespre viteza,am vazut ca au scris si javrele alea de la ziar,nimic mai fals,ca altfel nu reuseam sa reduc pana la 20(la cat mi s-a oprit acul) in 2-3m de franare(cel putin nu cu franele de pe calibra)...Acum masina e facuta praf,fara 2-3mii de E nu rezolv nimica(bineinteles cu piese noi,ca nu dau din buzunarul meu).O intrebare,sa bag banii in ea,sau sa iau dauna totala(in jur de 3000) si sa ma gandesc la alta masina?
|
depinde ce e lovit pe la ea...daca e vb de lonjeroane...parerea mea e sa iei dauna totala...oricum linie nu poti s`o mai scoti.
|
bine tinere pilot :)) lasa ca iti dau aia 3000,ce mai iei si pe asta...pastrezi jantele si iti iei pisica si dupa incepi proiectul "am 9 vieti" :))
|
4 Attachment(s)
Sa scriu si eu despre accidentul care l-am avut in noaptea de Revelion? Haideti ca scriu, fiindca acum mi-am revenit. Intr-o curba periculoasa din Dragoieni, pierdut aderenta asfalt, indreptat si lovit cap de pod, zburat cu masina in sant, si dat peste cap!
Masina = paguba totala, eu relativ OK! La fel si pasagerii! :rolleyes2 |
:| pfoaaai
tu ce ai patit mai exact? |
Eu am dat cu capul in parbriz, taieturi pe tot corpul de la niste sticle aflate prin masina, zgarieturi pe fata, lucruri minore! :P
|
din intamplare am trecut pe acolo...nu ma asteptam sa fi scapat asa usor.
|
am vazut multe loganuri facute pachet din care pasagerii au iesit cu rani minore...incepe sa-mi creasca respectul pentru ele cand vine vorba de accidente.n-am o parere prea buna despre ele chiar daca sunt posesorul unuia.
|
Important e ca nu ai patiti nimic...Doamne fereste...centura era pusa/
|
Da, centura era pusa, insa din cauza impactului scaunul mi s-a deplasat in fata! Da, sunt bune loganurile la impact, de aia nici nu au sarit airbag-urile.
|
La asta ma gandeam si eu ,vad ca bara fata e totusi avariata ...daca se deschidea era alta treaba..
|
da nu inteleg ce se intampla cu ele...nici mie nu mi s-au deschis cand a trebuit.Dacia powa`:censored:
|
Poate ca un impact frontal la 130 km/h nu a fost de ajuns, cine stie :-?
|
Jimmy !! nebune ai grije :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:24. |
- Copyright 2026 4Tuning