![]() |
Pe 1 Mai e etapa la mare deci nu merge!!!
Dar alta data e ok!! |
da mah...
am uitat, sa mor io !!!!!! pai daca e vremea frumoasa mai devreme, poate stabilim ceva prin aprilie pe langa Bucuresti. Un mic, un carnacior de bere, acolo, o halca, ceva... |
e perfect undeva intre 10 aprilie si 1 mai
sa vedem ce zice lumea si stabilim!! sper sa am masina!! :lol: |
Cu siguranta prima intalnire va fi la mare pe 1Mai. In rest as vrea sa vad cine se implica pt CJ si TM sa se intereseze de loc de intalnire de posibile aprobari... cazare si tot ce ar tine de aceste treburi. Noi de aici din Buc nu putem face asta asa ca vom avea nevoie de oameni care sa se intereseze in aceasta privinta si sa se ocupe de organizare in orasele respective.
|
Poate va hotariti sa faceti o etapa si prin Moldova ( la IASI in special ) .
Acolo sigur a-ti gasi multa lume interesata . Un singur exemplu : la ultimele linute desfasurate pe aeroport ( legal ) cred ca au fost cca 30 - 40 masini _( nu extraordinare - de la Impreza STI , Porsche pina la Dacia 1100 preparata , Vw Sciroco Turbo etc ) , spectatori cca 100. Ideea este ca lume ar fi si cu putina promovare ar iesi ceva super . |
in cluj puteti sa va bazati pe mine dar sa fie treaba serioasa
sa nu umblu degeaba k-gula ,daca vrei la cj asa ceva sa povestesti cu mine pt cluj eu sunt oricand disponibil |
pai oricum ar fi bine sa te mai gasesti pe cineva sa nu umblii de singur ! vezi vb cu Tehno daca vrea ca si el e din Cj
|
da chiar ce sa intamplat cu teknOca de cate luni de zile nu a mai intrat stie cineva ceva?
|
nu mai are calculator.. trebuie sa`shi cumpere
|
sa ne dea noua un tel, sa-i fac o oferta, ca ii simtim lipsa
|
o oferta de ajutor colegial, nu una financiara...
hai sa ii rezolvam problema.... cum dam de el? |
lasa ca vorbesc eu cu el
|
nu stiu exact ce trebuie, aici nu m-am interesat... la noi e mai simplu ne intalnim in Herastrau fara probleme, nu stiu daca in alte orase e nevoie de aprobare de la primarie sau nu. In mare trebuie gasit un loc, o parcare sau ceva cu iarba verde eventual si ceva linie dreapta sa organizam si ceva liniutze. Problema e de spatiu si aprobare!
|
1 Attachment(s)
:twisted: Sunt cu voi! :twisted:
|
Intalnirea de pe 20 martie de la Buc se mai tine?
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:14. |
- Copyright 2026 4Tuning