Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Faruri, Stopuri, Lumini, Leduri (https://forum.4tuning.ro/460-faruri-stopuri-lumini-leduri.html)
-   -   Reparatii faruri, stopuri, proiectoare,geamuri de far clare,faruri-stopuri fumurii (https://forum.4tuning.ro/460-faruri-stopuri-lumini-leduri/47588-reparatii-faruri-stopuri-proiectoare-geamuri-far-clare-faruri-stopuri-fumurii.html)

Xerius 15-08-07 22:13

re: Reparatii faruri, stopuri, proiectoare,geamuri de far clare,faruri-stopuri fumurii

custom made ? poti face faruri cum vreau eu ?

tea_radu 15-08-07 22:36

re: Reparatii faruri, stopuri, proiectoare,geamuri de far clare,faruri-stopuri fumurii

Quote:

Originally Posted by Xerius (Post 1048764)
custom made ? poti face faruri cum vreau eu ?

iti pot face geamuri la faruri cum vrei tu, nu tot farul:D

webcathos 16-08-07 02:25

Adica 300 RON ambele?Imi pare rau dar m-i se pare excesiv de scump...ma simt nevoit sa zic pas ( la 350 ron iau stopuri spate super cu totul)...Spor la vanzare!

Xerius 16-08-07 02:36

geamuri laterale pentru rx7 fd3s. cam cat m'ar costa ?

tea_radu 16-08-07 12:48

Quote:

Originally Posted by Xerius (Post 1049200)
geamuri laterale pentru rx7 fd3s. cam cat m'ar costa ?

nu pot sa iti fac pt ca nu pot sa urmez curbura geamului de fabrica....in cel mai bun caz ti-l fac si nu il prind in macara si sincer...nu vreau sa imi bat joc de masina

deobicei clientii doresc un geam provizoriu ,pt a nu sta cu pungi lipite in geam, pana isi cumpara unul nou

gabyneagu 16-08-07 17:33

Quote:

Originally Posted by tea_radu (Post 1044404)
ti-am dat mail din 1 zi in care ne-ai intrebat...dar se pare ca nu a mai ajuns:P
da-mi te rog dimensiunile geamurilor pt a iti spune un pretz

Salut

Am revenit cu dimensiunile la geamurile pt. rulota:
Am doua geamuri mari de 157-160cm pe 70 cm cu colturile de jos rotunjite(dar nu trebuie neaparat) si doua trapezoidale pe laterala rulotei cu urmatorele dimensiuni:
la baza 77cm,sus 55 cm si in laterale 67 cm si respectiv 63 cm.Ele vin in oglinda stinga fata de dreapta.Aceste 2 geamuri au toate colturile rotunjite(am unul intreg pt. model)
Toate 4 geamurile sunt duble(bombate)si au grosimea de 1 cm(dupa alipire).
Te rog sa-mi spui preturile si cu geam dublu(bombat) si simplu.Eventual daca ai alte culori in afara de alb transparent.

Multumesc pt. raspuns

gabyneagu 16-08-07 22:02

Quote:

Originally Posted by gabyneagu (Post 1050287)
Salut

Am revenit cu dimensiunile la geamurile pt. rulota:
Am doua geamuri mari de 157-160cm pe 70 cm cu colturile de jos rotunjite(dar nu trebuie neaparat) si doua trapezoidale pe laterala rulotei cu urmatorele dimensiuni:
la baza 77cm,sus 55 cm si in laterale 67 cm si respectiv 63 cm.Ele vin in oglinda stinga fata de dreapta.Aceste 2 geamuri au toate colturile rotunjite(am unul intreg pt. model)
Toate 4 geamurile sunt duble(bombate)si au grosimea de 6 mm(dupa alipire).
Te rog sa-mi spui preturile si cu geam dublu(bombat) si simplu.Eventual daca ai alte culori in afara de alb transparent.

Multumesc pt. raspuns

Am gresit la grosimea geamurilor care este de 6 milimetri(nu 1 cm).:rolleyes2

GiGiCarbiT 17-08-07 09:12

stopuri..e30 cam ce poti sa faci?si la ce bani?

tea_radu 20-08-07 17:28

Quote:

Originally Posted by gabyneagu (Post 1050648)
Am gresit la grosimea geamurilor care este de 6 milimetri(nu 1 cm).:rolleyes2

momentan nu dispunem de masina de termoformare ca sa le putem bomba pe dimensiunea asta

o sa iti trimit un mail cand o sa dispunem de o masina de termoformare

tea_radu 20-08-07 17:30

Quote:

Originally Posted by GiGiCarbiT (Post 1051195)
stopuri..e30 cam ce poti sa faci?si la ce bani?

depinde ce vrei, in principiu se pot face multe modificari...iar pretzul difera in fuctie de modificari

gabyneagu 20-08-07 17:33

Quote:

Originally Posted by tea_radu (Post 1056116)
momentan nu dispunem de masina de termoformare ca sa le putem bomba pe dimensiunea asta

o sa iti trimit un mail cand o sa dispunem de o masina de termoformare

Dar preturi la geamuri simple(fara sa fie doua lipite)te rog sa-mi scrii ca prefer sa renunt la cele duble bombate.
Multumesc

tea_radu 20-08-07 17:41

Quote:

Originally Posted by gabyneagu (Post 1056130)
Dar preturi la geamuri simple(fara sa fie doua lipite)te rog sa-mi scrii ca prefer sa renunt la cele duble bombate.
Multumesc

ti-am dat pm:)

GiGiCarbiT 20-08-07 19:31

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by tea_radu (Post 1056122)
depinde ce vrei, in principiu se pot face multe modificari...iar pretzul difera in fuctie de modificari

Poti sa imi faci astea.. model ingust 86 da`mi si un pret te rog

tea_radu 25-08-07 21:05

Quote:

Originally Posted by GiGiCarbiT (Post 1056365)
Poti sa imi faci astea.. model ingust 86 da`mi si un pret te rog

scuze pt intarziere....identice nu pot sa ti le fac, daca ai drum prin bucuresti, treci pe la noi si vb la fatza locului;)

blowwind 25-08-07 21:44

3 Attachment(s)
poze noi !

All times are GMT +2. The time now is 18:49.

- Copyright 2026 4Tuning