![]() |
Trimite-mi shi mie nishte poze cu sursele alea cu proiectoare! 8)
|
sal
si eu vreau sa vad pozele.. daka imi plac.. ma risc si eu la o pereche;).. sunt din buc.. contact me la Cineva2002ro pls ca sa vb
|
re
Momentan nu am reushit sa fac poze la sursele cu proiectoare ,
dar sper ca in viitorul apropiat sa o fac shi sa le postez tel: 0722.922.860 :peace: |
Nu mai vrea nimeni?
Tel:0722.922.860 |
Re:
ma intereseaza p mine urgent un sistem cu tot cu panou de comanda . da un mail ([email protected]) dak mai ai p stoc si iti dau imediat datele mele sa le trimiti prin curierat rapid k pana miercuri sa le montez . MERCI !
|
Flash-uri
Alti clienti multumiti,alte mashini care o sa treaca pe rosu fara sa fie oprite de \"capetele de creta\" :lol:
Astept in continuare comenzi! Tel:0722.922.860 Bafta! :P |
SUPEROFERTA VERII !!!
SUPEROFERTA VERII !!!
PANA LA 1 SEPTEMBRIE AVETI O REDUCERE DE 10% LA ORICE SURSA ACHIZITIONATA! :P TEL:0722.922.860 BAFTA! :peace: |
up
up!
|
ce mai vinzi si la ce pret..............poze, detalii
|
da, ia zi ce shi cum mai ai ; mai extinzi promotia pana la 1 oct ? :)
|
SUPEROFERTA !!!
PANA LA 15 OCTOMBRIE AVETI O REDUCERE DE 10% LA ORICE SURSA ACHIZITIONATA! :lol: TEL:0722.922.860 BAFTA! :P |
up! :lol:
0722.922.860 :P |
k l u sunt interesat stai kalm dar n`ammai intrat de mult pe forum am vazut filmuletzi cu alea a lu` VLD si sunt ok .. d`alea vreau si eu .. dar ma intereseaza ... pentru ... faruri si proiectoare .. si cati bani ... exakt ... ptr golf . acum incerc sa vand solenza
|
up!
|
x
up!
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:17. |
- Copyright 2026 4Tuning