Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Indragostit pana peste cap ? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/4749-indragostit-pana-cap.html)

snow_nlove 20-04-05 20:36

naspa rau stiu cum e crede-ma :oops:

needBrain 20-04-05 20:51

eh,o sa-mi treaca
tot gasesc io alta tipa

Mr.Nice 21-04-05 11:11

Va dau un sfat prieteni:
VREMEA POOLII TRECE, pana sa va insurati sau relatii serioase mai aveti, traiti-va viata la maxim k nici odata nu se stie ce se poate intampla.

PEACE
:peace:

needBrain 21-04-05 20:33

bun aja
dar parca nu mi-ar strica o rel serioasa.poate ca fac o prostie,dar sunt dispus sa-mi asum riscurile

TheSinner2 21-04-05 22:12

am avut 3 din astea la rand... 1 an juma... 3 ani juma..si 2 ani... care ... e in prag de dezvoltare :)

needBrain 23-04-05 21:34

mi se pare si normal sa nu mai vrei rel scurte

IS 18 BOG 24-04-05 10:19

cineva mi-a zis sa nu pui suflet de la inceputul unei relatii .. ca nu stii cu cine ai de-aface si te parleshti singurel .... pacat ca mi-a zis prea tarziu !

EvLSant0S 24-04-05 10:58

de obicei daca .. mai multa lume iti zice ceva.. asculta..

Psycho 24-04-05 14:41

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"

asa e multzi vorbeleshte ...

ia sa va intreb .. v`atzi muta cu cea cu care suntetzi ... io nuh ..sau ... a .... atzi inshela`o .. sa zicem .. fara sa shtie ??? :)

AlecsRo 24-04-05 16:10

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"
Quote:

asa e multzi vorbeleshte ...

ia sa va intreb .. v`atzi muta cu cea cu care suntetzi ... io nuh ..sau ... a .... atzi inshela`o .. sa zicem .. fara sa shtie ??? :)

de mutat nu m-as muta.. n-ar trebui sa faca nimeni gresala asta.. iar de inselat.. daca sunt 100% ca nu afla, what the hell!? :lol:

SpeedeR 24-04-05 16:29

Re:

Quote:

aham... ia zi akum... cati oameni tiau zis, in toata viata ta,expresia \"sugi p**a\" ? :lol: :lol: :lol:

ZUZG7 24-04-05 17:55

Quote:

de mutat nu m-as muta.. n-ar trebui sa faca nimeni gresala asta.. iar de inselat.. daca sunt 100% ca nu afla, what the hell!?
Sunt 2 feluri de barbati :
- cei care isi inseala femeia cu vecina de palier , coafeza etc si iese scandal si automat este prins
- cei care inseala dar stiu ce sa faca ca sa iasa totul bine .

Am auzit vorbindu-se despre dragoste - unii spun ca nu exista - poate nu au incercat acest sentiment - este ca si cum ai vorbi despre cum este la volan fara sa fi condus in viata ta .
Dupa parerea mea banii sunt un prim criteriu de selectie in ziua de azi ( deh e foaaaame mare ) . Nu este nimic rau pt o fata sa vrea si sa spere la mai mult , sa isi depaseasca conditia . Dar cind acest criteriu este ales in defavoarea sentimentelor atunci fata respectiva nu merita pic de atentie .

ZUZG7 24-04-05 17:57

Quote:

Va dau un sfat prieteni:
VREMEA POOLII TRECE, pana sa va insurati sau relatii serioase mai aveti, traiti-va viata la maxim k nici odata nu se stie ce se poate intampla.
Foarte adevarat dar nu uita ca viata incepe cu adevarat dupa insuratoare :twisted: :twisted: :twisted:

EvLSant0S 24-04-05 20:41

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SpeedeR\"
Quote:

aham... ia zi akum... cati oameni tiau zis, in toata viata ta,expresia \"sugi p**a\" ? :lol: :lol: :lol:

hmmm ... nu stiu cate persoane mi-au zis`o ...
insa un lucru e cert...
eu .. ti-am zis-o tie... si ti-o zic in continuare de mai multe ori decat mi-au zis mie toti adunati
asa ca...
SUGI P u L a ;)

Psycho 24-04-05 23:46

Re:

Quote:

Originally Posted by \"ZUZG7\"
Quote:

de mutat nu m-as muta.. n-ar trebui sa faca nimeni gresala asta.. iar de inselat.. daca sunt 100% ca nu afla, what the hell!?
Sunt 2 feluri de barbati :
- cei care isi inseala femeia cu vecina de palier , coafeza etc si iese scandal si automat este prins
- cei care inseala dar stiu ce sa faca ca sa iasa totul bine .

Am auzit vorbindu-se despre dragoste - unii spun ca nu exista - poate nu au incercat acest sentiment - este ca si cum ai vorbi despre cum este la volan fara sa fi condus in viata ta .
Dupa parerea mea banii sunt un prim criteriu de selectie in ziua de azi ( deh e foaaaame mare ) . Nu este nimic rau pt o fata sa vrea si sa spere la mai mult , sa isi depaseasca conditia . Dar cind acest criteriu este ales in defavoarea sentimentelor atunci fata respectiva nu merita pic de atentie .

frumoase cuvinte ... dar .. vezi tuh cum ai zis foamea e mare si greu gaseshti femeie care sa nu fie pe interes ... sunt si unele care au bani dar vor mai mult .. sunt si unele care vor sa isi plimbe curu in BMW dar ele nu au carnet .. ci doar ptr a fii vazute de vecini ..de colegi ... etc ...

All times are GMT +2. The time now is 00:49.

- Copyright 2026 4Tuning