![]() |
Re: Dacia masina mea
Quote:
|
eu zic sa dai stickarele jos ca da in kitch ...... :rolleyes2
|
6 Attachment(s)
Quote:
hai sa va pun poze cu toba de la dacia lui fratemiu e toba originala REMUS ce ie modificat la ea: -toba de foc inlocuita cu o teava -ultima toba e una de golf |
si cum se aude fara toba de foc?
nu te sup frate daca il vrei dai 5 sute daca nu nu si gata eu vreau sa il dau. ma eu zic ca ii sta bine pt ca mie o sa imi aduca cinevain cateva zile un volan original momo deci isi are rostu abtipildul cu momo,o sa ii mai pun un filtru de aer de la sparco original si o sa ii aplic si un abtipild cu sparco si ala cu red line e pt ca masina in momentele ei de fuga si demaraj intra pe rosu la turometru(o sa ii montez si turometru) si abtimildul cu wrc e pus pt ca masina o sa fie facuta in stilul masinilor din campionatul de wrc. |
sper ca sti k la un filtru de aer trebe schimbat sata sau curatata tot la 5000 de km si mai trebe un sprei anume ca sa nu inre praful in motor
sau mai este filtre de aer cu sata care se cumpara gata facuta cu clei dala si se pot cumpara si schimba |
1 Attachment(s)
Quote:
aia e o varianta home made la filtrul sport nu te costa decat 7 lei sa il inlocuiesti (depinde de adaosul magazinului) , ii astupi "dosu" cu un capac de la cutia de 10 cd-uri il infigi pe teava si ala e. |
cu filtru si cu volanul o las mai moale pt ca treb sa ii schimb niste garnituri dracii cauciucuri ca a inceput sa imi faca uratel directia.
|
asa imformativ cat ceri pe chiuloasa poate iti gasesc pe cineva sa o dai.
|
2 Attachment(s)
hai baieti ca am facut unele modificari la bord.dar nu e gata inca bordul adica ceasurile de bord o sa fie gata in curand.
oricum nu puteti voi sa observati bine ce se intampla acolo dar o sa ii pun alt bord adica ceasurile cu turometru incorporat.si o sa il fac gen TAU.sper sa iasa asemanator, o sa pun poze cand va fi gata. hai ca am facut un model de ceasuri cu iluminare pe leduri si lumina vine din spate.sper sa pun si poze in cateva zile.arata destul de frum pentru un singur om care a muncit la ele adica eu si pentru o amarata de dacie. |
asteptam pozele
o sa fie tot cu culoare albastra bordul |
da o sa aiba lumina albastra si ele negre,gen boedu lu TAU.
sper ca maine sa pot baga poze cu bordu ca azi nu prea a mers netu ca lumea. |
1 Attachment(s)
o poza cu indicatorul de ulei si apa de pe masina mea dar o sa le schimb in curand.
|
12 Attachment(s)
niste poze cu niste boxe ce le-am montat pe ea.
aici sunt pozele. cum arata din spate. poze cu suportul de ceasuri facut de mine,ceasurile o sa fie montate pe stalpul stanga fata.treb sa il termin dar nu prea am timp. niste poze mai vechi cu bordul meu ca acum nu mai arata asa o sa vedeti voi cand o sa pun pozele. |
Quote:
|
12 Attachment(s)
'' frate'' nu stiu dar cred ca nu ai lucrat niciodata cu chit fibra sa u nici macar nu ai auzit de asa ceva.
suportul e acum acoperit de chit fibra si nu e slefuit si o sa fie dat cu chit galben si apoi finisat si vopsit in negru. '' frate'' mai lucreaza mai fa si tu cate ceva si apoi vb de tuning si de alte chestii care sunt legate de tuning. o sa vezi tu cum o sa arate si o sa zici ca nu mai e de piatra. poze cu noul bord poze pe zi si pe noapte alte poze cu bordu scuzati calitaTEA pozelor sunt facute cu telefonul o sa ii fac unele modificari si o sa vin cu noi poze. poate sapt care vine o sa termin cu suportul de ceasuri si o sa vin cu noi poze. o sa iasa destul de bine si o sa vedeti ca nu arata asa cum a zis omul ala ca arata ca cioplit in piatra. poate va place ideea mea de loc unde sa pun extingtorul la dacia mea. pozele nu sunt prea clare ca sunt facute cu un tel si ultima poza cu extingtorul ca o uitasem. si in curand o sa ii fac abtipild special cu nos asa ca o sa am butelie de nos intre scaune la dacie eu zic ca se vede frumos am terminat suportul de ceasuri urmeaza sa dau si poze. astept un prieten sa vina sa imi puna un bandou parasolar ca pe acela cu extrem l-am dat jos si apoi o sa pun ceasurile pe stalp |
| All times are GMT +2. The time now is 07:38. |
- Copyright 2026 4Tuning