![]() |
1 Attachment(s)
Salve ..
un baner simplu .. :P |
sa vedem si unu mai complex
|
pai sa imi zici ce vrei .. o sa fac unu complex ... cum cred eu :P
|
scuze, morghen e castigator... temporar...
ne-am luat cu cursa si nu am mai apucat sa anunt... oricum, nici unul nu este de folosit... astept imbunatatiri... |
si eu am zis la fel ... are super banere . :D eu is novice ... dar nu se intampla nimic daca incerci :P
|
ok...mersi...trimite-mi pe PM textul care il vrei pe banner...sloganul preferat....deshi sincer toate cele auzite aici sunt aiurea...
|
Eu ma retrag, spor la lucru baieti !
|
Mersi foarte mult, Gratzian, ca nu ai facut comentarii despre bannerul meu, si dupe ce ti-am zis sa-mi faci in acest topic si in PM.
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
pacat de inceputul cu turometru... masinile alea nu cred ca plac nimanui... si restul... in graba, cum zici si tu... priceperea la un lucru trebuie dublata de disponibilitatea de colaborare si lucru in echipa... pacat... mare pacat... |
Notat. motivul pt. care nu am lucrat nu e din cauza ca nu aveam timp si chef dar in fine, nu mai conteaza :)
|
AS VB CU GRATIAN SA SE FACA UN CONCURS DE DESIGN CA LA CARTE DACA SUNT DORITORI ASTEPT UN RASPUNS
|
nimic nou ?
|
asteptam ceva nou de la voi, eventual
cu castigatorul, a spus ca imi trimite contul sa ii trimit banii si sa ii spun ce sa mai modifice |
cool, o sa fie aratat aici ala final sper, nu ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:05. |
- Copyright 2026 4Tuning