Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Cielo cu mici modificari (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/46844-cielo-mici-modificari.html)

Andrey_FL 23-08-07 13:52

Re: Cielo cu mici modificari

nu erau ptr mine...erau pentru un prieten care nu are net.....si i leam scos la imprimanta si sa uitat la ele si sunt bune....nush dak sia pus esapamentul ca el avea tzeava de inox dar era de 70 ...

uskt2005 23-08-07 13:55

Mah dar ce va mai place sa poluati topicul altora...:evil:

Deschideti fratilor topicuri separate

Andrey_FL 23-08-07 14:40

din cate vad eu topicul asta e parasit....mai bine ar fi inchis..parerea mea

uskt2005 23-08-07 14:42

Tu esti sanatos la cap?:shock:

Nu vezi k asta e topicul meu pe care scrii?

Daca nu am mai facut intre timp nimic la masina si nu am mai postat despre ea asta inseamna ca am parasit topicul?

Andrey_FL 23-08-07 14:48

pai eu de unde sa stiu k nu am timp sa ma uit la toate detaliile...sorry

uskt2005 23-08-07 14:51

A , si preferi sa postezi aiurea, nu conteaza unde postezi, poate fi si la matrimoniale(asta daca ar fi) nu?:D

Nu o lua ca o critica , ci ca o gluma si un sfat:

Chiar daca nu ai timp prea mult , nu-ti trebuie mai mult de 2 min sa dai un search dupa problema pe care o ai :peace:

Geo_ZGA 23-08-07 15:19

Stiu ca nu e frumos sa fii offtopic, dar sa stii ca functia de "search" de pe forum nu merge :lol: gaseste orice altceva decat ceea ce cauti.

JuStInXX 24-08-07 14:02

salut!vreau sa iti spun ca mi-am facut si eu comanda de faruri ca ale tale dar te rog explica-mi si mie cum ai facut cu angel eyes-urile ?cum le-ai montat si de unde le-ai luat?eu am vazut ceva asemanator prin targ pe la vitan,la fel sunt si ale tale?ai dat sticla la far jos.explica-mi si mie,te rog.multa bafta!

Bogdan YBR 26-08-07 23:27

dap. se da sticla jos cu foehn folosit in constructii si tai masticul respectiv apoi faci o mica gaura in oglinda farului pt legaturi (fire). apoi lipesti sticla de far la loc cu grija sa fie etans.

uskt2005 27-08-07 09:23

Nu este obligatoriu sa dai gaura in sticla farului, ci poti scoate firele printre cele 2 oglinzi ale farului.eu de ex am pus angel eyesurile intre aceste 2 oglinzi.
Cand o sa-l desfaci o sa iti dai seama despre ce vb.

Bafta. Spor

P.S. Nu stiu ce ai vazut tu in targ, eu le-am luat din galati la 65 ron setul

Geo_ZGA 27-08-07 11:09

Poti sa folosesti si un feohn de casa, normal, dar puternic. eu am muncit 1 ora la un semnal fata, cu un feohn obosit care mai avea un pic si se topea in mana :lol:
totul e sa ai rabdare, sa desfaci cm cu cm, cu grija sa nu spargi "sticla". Sa nu faci greseala sa dai cu carpa umeda pe "oglinda". Poate unele nu au problema asta, or fii mai de calitate, dar la mine la semnal (nu e original, a fost schimbat in service pt ca cel vechi era lovit) s-a luat tot luciul ala argintiu, are numai pete.

BGD_NNE 27-08-07 23:11

Quote:

Originally Posted by uskt2005 (Post 1066322)
Nu este obligatoriu sa dai gaura in sticla farului, ci poti scoate firele printre cele 2 oglinzi ale farului.eu de ex am pus angel eyesurile intre aceste 2 oglinzi.
Cand o sa-l desfaci o sa iti dai seama despre ce vb.

Bafta. Spor

P.S. Nu stiu ce ai vazut tu in targ, eu le-am luat din galati la 65 ron setul

De unde anume le-ai luat din Galati?!?!?Sunt Galatean dar nu prea am avut timp sa caut :oops: :oops: :oops:

uskt2005 28-08-07 09:52

Am gasit la un magazinas pe la Ultimul leu (la popescu).

Nu pe randul de magazine de langa strada pe celalat rand, gasesti tu:D

Spor

BGD_NNE 29-08-07 13:03

mc .o sa ma duc sa vad ce au pe acolo

RAUL 22 05-09-07 21:58

Salut am si eu o intrebare imi spui te rog unde ai gasit becurile sau ledurile albe pentru plafoniera si la numar si pretul daca se pote raspunde pe PM te rog !

All times are GMT +2. The time now is 20:51.

- Copyright 2026 4Tuning