![]() |
Re: Targu Neamt
Quote:
|
Sa cresteti mari!!!
|
Acum e mai greu cu intanirile, mai ales ca vine si iarna....
|
Night Racer...da tu ai fost?
|
Quote:
nu a fost! |
eu zic sa ne intalnim in parcare la stadion..e cel mai bine asa.in parcare la adormire nici nu prea e loc pt k stau si taximetristii acolo:cry:
dak ne intalnim duminica sper sa fim mai multi...nu k saptamana trecuta... :blahblah::blahblah::blahblah: deci cine vine duminica?:confused: |
Quote:
NightRacer...ideea e ca ai strigat 5 ani sa se faca intalniri...sa facut intalnire...nu ai fost...acum vad ca spui ca a venit iarna & stuff...offf offf |
eu cred ca o sa fiu prezent doar in persoana....am avut in seara asta accident si masina e sfaramata rau:anger::cry2::cry2:...o pun maine niste poze:cry:
|
Eh cum naiba..doar e atinsa oleak:D
|
Pacat de incident....speram sa o scoti la capat
|
Quote:
da..ma doare sufletul cand vad cum arata...am pus mult suflet in masinutza asta...:cry: bn k nu am patit noi nimic...k putea sa fie mult mai rau :sad: oricum...VIP-ul va reveni pe strazi...cat mai curand sper:???: si mult mai frumos decat era chiar dak unii isi doresc sa dispara de tot :| |
pakt.....frumos VIP-ul.dar speram k va iesi rpd pe strazi
|
Si pana la urma..Duminica se mai face vreo intalnire ceva:?:
|
va multumesc tuturor celor care ma intelegeti si ma incurajati...imi doresc din tot sufletul sa il readuc la viata si sa il scot pe strazi :lol: acum caut un golf 3 k sa ii fac recarosare :cry: sper sa gasesc cat mai repede :???: nu renunt eu atat de usor la visul meu!!
si pt cei ce se bucura de cele intamplate: VIP-ul o sa revina in forta...si jur k o sa fie unul dintre cele mai frumoase mk3-uri din tara...chiar dak va dura ceva timp..asa k bucurati-va cat mai puteti...si aveti grija de voi si masinile voastre...nu doresc nimanui sa treaca prin ce trec eu!!!!! |
Asa de rau e de trebe recarosare?
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:37. |
- Copyright 2026 4Tuning