![]() |
Re: Yahoo Messenger
dak era de la calculator facea fitze in orice program etc...e de la conexiunea de la net..vb cu aia de unde ai netu
|
nu e de la pc si nici de la net....netu are viteza de 3mb/s deci nu e net slab si nici nu imi pica cand imi iasa de pe messenger.....dupa cum vam zis cu faza cu proxies akm de cand am selectat la messenger firewall with no proxies nu se mai deconnecteaza dar imi intra cate 4-5 odata si tot asa imi si iasa(prieteni) si webcam nu pot sa vad de la altcineva pt ca zice ca e pus firewall in rest totul merge bn
|
E de la provider !!!!
Setarile care le ai tu sunt una... Setarile care sunt din servere e altceva ... e posibil d'aia sa ai probleme ! |
Am si eu o problema cu messul !
Am parola salvata la mess , pot intra in mail. Dar eu nu mai stiu parola deoarece am schimabto si nu am folosito pentru ca o aveam salvata. Ce pot sa fac ? Am mailul de confirmare ca am schimbat parola , cum pot sa o recuperez ? Va rog mult care stie sa ma ajute si pe mine . |
Am aflat . Am incercat mai multe variante posibile si am descoperit.
Dar totusi aveam sanse sa o aflu ? |
Quote:
sau sa le dai un mail celor de la yahoo expunandu`le problema.. ca o ai salvata dar n`o mai tii minte.:) e de inteles. |
cititi aiki mai multe detalii..... https://forum.4tuning.ro/showthread.p...69#post1029269
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:09. |
- Copyright 2026 4Tuning