Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Divertisment (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment.html)
-   -   Legi idioate in lume (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment/4662-legi-idioate-lume.html)

neXus 25-05-06 21:01

Re: Legi idioate in lume

Spune asta renilor... vai de capul lor :-P

B-13-FFA 14-07-06 20:04

in romania:
Furtul
**Art. 208. - Luarea unui bun mobil din posesia sau detentia altuia, fără consimtământul acestuia, în scopul de a si-l însusi pe nedrept, se pedepseste cu închisoare de la unu la 12 ani.
Se consideră bunuri mobile si orice energie care are o valoare economică, precum si înscrisurile.
Fapta constituie furt chiar dacă bunul apartine în întregime sau în parte făptuitorului, dar în momentul săvârsirii acel bun se găsea în posesia sau detinerea legitimă a altei persoane.
adica dc imprumut ciuva ceva al meu si il iau inapio fara sa-i spun sunt anchetat d furt. c idioti

Seat_TDI 10-08-06 18:16

:D Espańa,Madrid: pe trotoarele din Madrid nu ai voie sa te opresti si sa stai de vorba cu o alta persoana,spun ca incurci circulatia persoanelor aflate in miscare.(mai prosti ca spaniolii eu nu am vazut):D

B|shOp-VR6 11-08-06 14:30

Quote:

Originally Posted by B-13-FFA
in romania:
Furtul
**Art. 208. - Luarea unui bun mobil din posesia sau detentia altuia, fără consimtământul acestuia, în scopul de a si-l însusi pe nedrept, se pedepseste cu închisoare de la unu la 12 ani.
Se consideră bunuri mobile si orice energie care are o valoare economică, precum si înscrisurile.
Fapta constituie furt chiar dacă bunul apartine în întregime sau în parte făptuitorului, dar în momentul săvârsirii acel bun se găsea în posesia sau detinerea legitimă a altei persoane.
adica dc imprumut ciuva ceva al meu si il iau inapio fara sa-i spun sunt anchetat d furt. c idioti

Detienerea legitima se refera la o detinere legala prin acte. E ca si cum tu inchiriezi o masina cuiva pe 3 luni si dupa o luna i-o iei fara ca acesta sa fi savarsit vreo actiune care sa incalce prevederile contractuale, te poate trece la furt pentru ca pe acea perioada detinatorul legitim al masinii este cel care a inchiriat-o. La fel, daca tu cumperi din targ un telefon mobil, care este al altcuiva decat al celui care ti l-a vandut si proprietarul telefonului vine si ti-l ia, se numeste tot furt, tu fiind proprietar de buna credinta si obiectul aflandu-se in detinerea ta legitima. Nu toate legile sunt proaste.. trebuie doar sa stii cum sa le interpretezi :). Ar mai fi exemple dar mi-e lene sa le dau.. referitor la legea scrisa de tine.

Duruselu 24-10-06 15:22

ce ai voie sa faci in lumea asta ? legi de ***

B.v.L 26-10-06 05:04

hahaha am ras cu lacrimi de tampenia unor .. sau mai exista o explicatie .. aceste legi au fost facute la caterinca sa iasa in evidenta .. parerea mea

(!8Y_M 30-10-06 15:49

Germania... Toata lumea stie ca pe autobahn este o portiune unde nu exista limita de viteza.... Dar putina lume stie ca totusi se iau amengi... datorita excesului de viteza.... daca circuli cu o viteza mai mare decat cea care este scrisa in talonul masinii........

aleks 03-11-06 09:33

:O:O:O
incredibil, uite ca n-am stiut asta, nici nu ma gandeam vreodata la asa ceva :):):)

einstein1984 07-11-06 07:47

In Romania poti sa ramai fara permis daca nu te dai la o parte din fata coloanei oficiale, dar iei amenda de max 3 mil daca nu faci loc unei ambulante.

SFW 08-11-06 13:15

Lege tampita in Romania este cea ce interize ca dupa ora 10 seara sa se stea in grup mai mare de 3 persoane... :rolleyes2

mihai134 08-11-06 13:54

exista asa ceva ? :???::shock:

SFW 08-11-06 14:02

Quote:

Originally Posted by mihai134 (Post 614782)
exista asa ceva ? :???::shock:

da, cam exista... ma rog ... e o lege comunista ce nu a mai fost abrogata, desi ar trebui ...

aleks 08-11-06 14:48

stiu, ai dreptate mishu, nu e abrogata nici acum(sau ma rog, la momentul knd am facut eu dreptul nu era :p )

shantzu 08-11-06 16:05

parca e dupa 12 legea asta ;) la noi vin mereu pe la 12:30 (stam cam in acelasi loc in fiecare seara)

mihai134 08-11-06 18:29

Quote:

Originally Posted by shantzu (Post 614917)
parca e dupa 12 legea asta ;) la noi vin mereu pe la 12:30 (stam cam in acelasi loc in fiecare seara)

s-ar putea sa ai dreptate. asa ar fi mai...acceptabila...desi tot comunista ramane legea :rolleyes2

All times are GMT +2. The time now is 22:13.

- Copyright 2026 4Tuning