![]() |
Aleks sa nu uiti de mine... :wink:
|
tu ce vrei ma? 8) :roll: :roll:
Dar poate ne intalnim intr-un weekend... daca ma lasa prietena ca weekendul e al ei :shock: :cry: :hug: |
ar fi cazul sa ne vedem, ne plangem ca niste babe \"ca la bacau nu merge treaba...\" dar nici nu facem nik :lol:
|
Gata m-am decis ... facem .... o pun pe prietena mea sa conduca ... daca intra in voi sper ca nu va supartzi ... nu? E incepatoare ... toti am fost asa odata :baby: :baby: :chick:
|
Re:
Quote:
|
Ai dreptate alecsro ... da eu am avut scuze .... m-am uitat la tv la cineva da nu zic ca no politics :omfg: :weee: :tears: :tears:
|
In weekend-ul viitor ne intalnim?Adik de sambata intr-o sapt?
|
Noi doi ne intalnim sigur da poate ne intalnim mai multzi :lol:
|
daca veniti la mare ne intalnim :wink:
|
Re:
Quote:
ia povesteste-ne... |
ce sa va povestesc? a fost frumos.. n-am participat la legale pt ca nu m-am inscris din timp.. am vrut sa ma inscriu pe loc, dar am asteptat sa se macheze fetele si am ajuns acolo pe la 1 jumate :D asa ca doar am privit. Au fost frumoase cursele.. o impreza sti a intrecut tot ce se putea intrece.. vedeti si voi pozele si filmuletele
|
Daca va mai intalniti mai multi dati un mesaj si pentru mine. Nu m-ar fi greu sa trag o fuga de la Suceava intr-o sambata sau Duminica dupa ora 3.
merci mult. |
ne-am intalnit la 2 vorbe eu cu alecsro si inca un tip cu un golf4 destul de puternic si a venit si alex cu bmw-ul(wow)
YBG...am auzit ca ai fost in iasi:)si cadeau gagicile pe spate pe langa masina. mari intalniri nu vad eu organizate dar macar la o bere si la schimbat idei si impresii ar merge |
Intrebati-l pe SFW pt ca si eu si el am fost acolo si in plus el s-a si dat si a facut o impresie super buna..
|
Sa te intrebe pe tine .... tot ma bagi si pe mine aiurea in treaba. Si vezi ca postezi la un topic gresit, vezi ca a intrebat careva de playul din iasi din weekend?
:poke: :bat: Si m-am dat cu o singura masina .... ca cu sti-ul ... era clar. Ti-am facut impresie buna tie ... ca ... deh ... suntem prieteni :wink: |
| All times are GMT +2. The time now is 19:27. |
- Copyright 2026 4Tuning