Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Daewoo (https://forum.4tuning.ro/313-discutii-daewoo.html)
-   -   Intalnire Polivalenta (https://forum.4tuning.ro/313-discutii-daewoo/46580-intalnire-polivalenta.html)

MARI_NSL 22-09-07 01:53

Re: Intalnire Polivalenta

Quote:

Originally Posted by ZerO_CooL (Post 1110726)
Pai n-ai zis tu acum doua saptamani ca nu mai are rost sa ne intalnim acolo... ca venim 3-4 oameni si toti din acelasi cartier ? :))

zero ....te-am vazut asta sera la Bila . la intalnirea NSL . ;) erai cam grabit nu am mai stat sa te salut :oops:

Geo_ZGA 27-09-07 12:31

Vine cineva azi?
hai ca azi ajung sigur sigur :D
ne vedem tot la Poli? eu zic ca e cel mai bine acolo...

msiu 27-09-07 13:44

salut eu sunt nou in intalniri dar m-ar interesa si pe mine il cunosc doar pe lao dar in rest nimeni unde cand si cum eu stau aproape de polivalenta deci e bine pentru mine.

Geo_ZGA 27-09-07 13:47

pai eu vin azi... nu stiu daca o venii si Lao.
poate se mai anunta si altii...

msiu 27-09-07 13:50

unde in polivalenta si la ce ora?

Geo_ZGA 27-09-07 13:53

in parcarea de langa sala, da rnu cea de sus, din fata... e o parcare jos, urci pana in fata, faci dreapta pe langa sala si cobori pe un drum pietruit. parcarea e cam "sub" sala polivalenta.
eu o sa ajung cam in jur de ora 19.30-19.45... cam asa stiu ca se mai strange lumea.

msiu 27-09-07 14:01

am inteles incerc sa vin sa vedem ce zice si pustiu meu.
mersi de detalii. ciao si bafta.

Geo_ZGA 27-09-07 14:10

cu placere. bafta.

Geo_ZGA 27-09-07 16:26

Nu se mai anunta nimeni???

Daca pana la 6.30 nu mai apar "doritori" nu mai vin nici eu :(

msiu 28-09-07 16:12

sal nu am putut sa ajung si am fost dezamagit siu si pustiu ce sa faci prieteni de familie poate data viitoare dar spuneti si voi mai din timp si sigur vin, spre exemplu cinwe este interesat 5-7 octombrie sunt la rasnov la VTM si sigur este o ocazie.
apropo offtopic am vazutazi un cielo9 frumos facut auriu inchis parca avea capotele negre nu stiu exact si numar numai pe spate am retinut decat TAT la sfarsit de bucuresti am trecut prea repede de el si nu am apucat sa vad nr. stie cineva ceva de el

MARI_NSL 28-09-07 16:17

Quote:

Originally Posted by msiu (Post 1123141)
sal nu am putut sa ajung si am fost dezamagit siu si pustiu ce sa faci prieteni de familie poate data viitoare dar spuneti si voi mai din timp si sigur vin, spre exemplu cinwe este interesat 5-7 octombrie sunt la rasnov la VTM si sigur este o ocazie.
apropo offtopic am vazutazi un cielo9 frumos facut auriu inchis parca avea capotele negre nu stiu exact si numar numai pe spate am retinut decat TAT la sfarsit de bucuresti am trecut prea repede de el si nu am apucat sa vad nr. stie cineva ceva de el

tie ti-a placut cielo ala :shock: :lol:

msiu 30-09-07 11:14

la cat am vazut arat destul de bine facut si nu era urat
de ce il cunosti?

B-63-WZD 01-10-07 11:31

Cielo ala de vorbesti tu e de la mine din cartier (adica Tei) . Urat nu e , dar nici stralucit. Daca omului ii place ... asa la prima vedere ... in viteza cum ai zis tu, arata bine. Daca vrei sa il vezi in detaliu anunta-ma , ca omu sta pe strada cu mine , si iti zic unde poti sa il vezi mai bine.

msiu 01-10-07 14:13

tot cei posibil am trecut in viteza foarte mult nu am vazut
unde mai precis in tei?

piranya 21-11-07 21:47

Se Mai Fac Intalniri? ...... Cand Unde.......

All times are GMT +2. The time now is 05:40.

- Copyright 2026 4Tuning