![]() |
Re: Club Megane Classic
tine nai treaba :P spor la tunat si mai putine accidente chiar deloc asteptam poze cu ia
|
sal,shi io am un classic-utz din 2002,motor de 1,4 cu ceva calutzi in plus,da' nu stiu cum sa-i pun poza!!!
|
salutare,
Ma arunc si eu in multime cu meg-ul meu sedan 1.9 dTi din 2000, 98cp, momentan stock. Caut sa-l modific putin dar nu prea stiu firme prin bucuresti sa faca meg-uri... ca audio am gasit neste boxe pioneer singura problema este ca alea sunt ovale si nu stiu daca cum o sa dau gauri in spate. pe platforma aia din spate este o adancitura ca o albie si se intinde de la o boxa la alta. vreun sfat? |
InXsss:.... shi eu am ovale pe spate.... ce o sa faci tu.... o sa soctzi boxele din spate... suportul ala de plastic pe care-l mai au.... dupa care ovalele o sa le pui putzin in diagonala... o sa trebuiasca sa tai putzin din cartonul ala shi chiar shi din tabla, pe dedesubt ca sa intre magnetul de la boxe.... asta e pe scurt... o sa fac cateva poze sa-tzi arat exact ce shi cum.....
|
Pai asa m-am gandit si eu sa le pun... in diagonala putin. Eu am gasit niste oferte la sonorizare, dar toate magazinele astea sunt online si nu stiu cata incredere sa am...
Alte magazine cu piese de megane? Ma intereseaza orice; interior, exterior, audio. Tind spre un tuning exterior finut si claritate in loc de foarta multa putere pt audio. |
tuning exterior e foarte greu de facut... pentru simplul motiv ca nu exista body-kit-uri sau mai stiu eu ce de-a gata de cumparat... cel mult o bara fatza sau pleoape.... un eleron daca ai noroc.... deci... pentru tuning exterior... trebuie sa gaseshti o firma specializata care sa faca ceva custom.... evident... o sa coste mai mult...
|
Sincer nu ma prea incanta pleoapele pe genul asta de megane. Caut o capota care vine putin peste faruri. Am mai vazut un prelungitor de bara fata care arata binisor pe bara standard.
Khalis angel eyes pt megane ca al tau? Fata se aseamana foarte mult cu megane coupe, deci practic ce merge pe ala merge si pe sedan. |
2 Attachment(s)
Uite si niste modele. Cum as vrea sa arate: capota motor adusa peste faruri, bara spate si eleronul ala finut de la megane-ul negru.
|
ceau de unde mias gasi si eu niste faruri macar simple ? am un renault megane din 2000
|
InXsss: capota se poate modifica la un tinichigiu bun.... plus vopsire dup-aia.... eleronul de pe meganu negru se gaseshte la un magazin in Bucureshti... dar nu mai shtiu exact unde.... pentru angel-eyes ai doua variante: cerculetze in faruri sau far cu totul... numai ca far cu totul e aproape imposibil de gasit.... nu te baza pe comenzi pe e-bay.... eu mi-am luat tzeapa de acolo....
pulec: faruri simple gaseshti la orice reprezentantza Reno... sau pe la dezmembrari.... bafta... |
Si cam cat e aripioara?
Faruri am vazut pe-afara cam la 250E. Daca aduce cineva bine...daca nu, n-am sa ma bag pe e-bay in nici un caz. Ma gandesc la cat de "bine" fac daca scot prizele de aer de pe capota... |
eleronul era pe la vreo 3.5 milioane.... din cate-mi aduc aminte..... cat despre prizele de aer.... eu sunt de parere ca e mai bine sa le lashi unde sunt daca mai vrei sa mergi cu mashina zi de zi shi nu doar s-o scotzi la show....
|
4 Attachment(s)
nu mai ziceti nimic :cry: io va prezint noile mele faruri facute de mie ;) sper sa va placa
|
1 Attachment(s)
.............
|
un eleron ptr megan hachbag un gasesc si pe la ce pret ?
in genu lui EDC_cip |
| All times are GMT +2. The time now is 00:21. |
- Copyright 2026 4Tuning