![]() |
Re: Audi A5 vs Bmw 335 CI
A5 ...clar 8)
|
Quote:
335ci are 306cp nu 286 ala e diesel si secheama 335cd. Comaparia este 335ci 306cp vs A5 3.2fsi cu 265cp ce cacat sa compari la astea doua ca audi e mort inante de a se naste. |
se compara cu S5 dar tot bmw-ul l-as alege in acest versus...se compara top bmw cu top audi cum se compara si top tuner (M) vs top tuner (RS) ... S5/S4/S6 sunt facute de audi stand alone nu de quattro gmbh q.e.d. (acelasi lucru ca la subaru wrx si subaru wrx sti sebi stie despre ce vorbesc)
|
Aici e alta comparatie totusi.
|
Quote:
|
cred ca am fost destul de clar cu ce-am zis poate ar trebui sa fac un desen in paint sa-l atasez pentru cei ce nu au fost in stare sa inteleaga ce am vrut sa subliniez...si M si M CSL se pot compara cu RS...M nu se compara cu S in nici un caz...si in general de ce trebuie sa compari M cu S si M CSL cu RS? pt ca motorsport gmbh scot 2 versiuni? bravo lor, quattro gmbh are doar una....S apartine de VAG-Audi nu de quattro cum si 335i apartine de BMW si nu de motorsport...pacat ca sunt multi limitati care nu pot intelege anumite lucruri elementare
|
Sunt de parere ca S se compara cu M.
RS cu CSL ... cu GTR |
Off Topic: Fie ca ati alege BMW, Audi sau Mercedes. Toate au puncte in plus si puncte in minus. O comparatie absolut corecta nu poate fi facuta deoarece exista diferente intre ele(fie ca este vorba de putere, transmisie, greutate, etc; se poate intra aici in detalii da nu are rost) In cele din urma ramane o chestie de gust. Fiecare alege ce ii place. Modele acestor 3 marci sunt extrem de bine realizate si oricat de performante ar fi, exista oameni care scot mult mai mult din ele.
On Topic: Personal as alege BMW. Nu am auzit pana akum de BMW sa aibe o masina care sa nu fie placuta la condus. Audi a mai avut cate una care sa aibe "mici" defecte. |
normal ca tine de gusturi per total ca toate sunt foarte tari...eu fan audi am zis ca in versusul asta aleg bmw-ul...imi place foarte mult si bmw-ul si este intradevar o masina placuta la condus cat despre audi si "mici" defecte tin sa amintesc pt fanii bmw care au uitat 2000-2003 toate motoarele de M3 au fost shaden :D si SMG3 pe M5/M6 a fost si el cam shaden in bucuresti cred ca numeri pe degetele de la o mana m3-urile care inca mai au motor original...recall bun ok macar la smg3 si-au dat seama mai rapid dar dupa 3 ani sa faca recall la motor la M3 mi se pare un lucru penibil la o firma atat de mare si prestigioasa cum este bmw-ul si vorba aia ti-ai luat un M nu un 316i
|
Quote:
|
Quote:
Ulterior treburile s-au mai dezvotat putand sa aprpiem M de RS prin respectul care-l are BMW fata de client. |
Quote:
p.s. testele comparative pt m3 e46 se faceau cu S4 iar M CSL se compara cu RS. btw, eu stiu multe M3-uri cu motorul in regula! |
Quote:
335I cu LSD si remapare bate grav S5 mai putin la capitolul estetica exterioara ptr ca S5 are elemente de ultima generatie ( leduri , etc ) si forme mult mai rotunde decat 335i ... dar asta prea putin conteaza dpmdv ... |
Quote:
ps : sustin cele spuse de x-ray 8) |
vorbeste tasta fara tine
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:14. |
- Copyright 2026 4Tuning