![]() |
Re: cine a fost personal in germania sa isi ia masina?
in ce stare s-or afla masinile alea la 2000-3000 euro? in fotografii unele nu par ruginite ba din contra arata foarte bine.
|
euro 3 abia dupa 98 la golf stiu sigur benzina:P
|
98?? Nu e cam devreme??
|
Posibil !!!
|
golfuri din `98 euro 4 sunt. Nemtii au scos masini euro 4 cam de cand era euro 3 asa ca e posibil sa gasiti masini din `98 euro 4 dar nu mai jos sigur
|
dapz asha e...k ultimu golf kre l`a adus un prieten de al meu era din 98 si euro 4...dar numa benzina ...diesel dupa 2002-2003 park:-? nu sunt sigur la diesel dar la benzin soto:P
|
Fratilor m-ati speriat, si eu vreau sa ma duc in Germania sa iau masina prin octombrie si cea mai mare problema a mea este kilometrajul ...este vreo sansa sa gasesc vreuna pana in 100.000 ?
Si inca o intrebare daca nu m-as uita pe mobile sa fac o lista cu cateva masini si m-as duce acolo sa umblu prin parcuri as gasi ceva ? Merci. |
Quote:
|
Quote:
majoritatea masinilor au dat kilometrajul inapoi..in special cele cu km f putini ..imediat poti sa ti dai seama cati km are dupa starea masinii degeaba faci lista de pe mobile ca ce i bun se vinde repede ...eu am om acolo si am ratat 2 masini la pret mediu nu ocazie de ocazie... fara sa ai pe cineva acolo sau sa cauti pe mobile cand esti deja acolo nu exista nici o sansa sa iei ceva bun la pret klumea! |
daca te duci personal acolo este imposibil sa nu`ti gasesti o masina buna. un prieten de`al meu si`a luat acum 1 luna parca o leganza ambassador din 2002 extra full, automata, piele, scaune electrice, clima, etc, la 3200. Si a fost prima oara cand a iesit din tara deci habar nu avea asa ca nu`i chiar asa greu.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
[QUOTE=63juv;1076479]un raspuns si aici ?![/QUOTe
ele ar arata bine da ai girja cu norma de poluare euro ....sa nu iei vruna sa dau taxa aici mai mult dkt te`a costat masina cu drum cu tot:))) |
Am si eu o intrebare pe marginea subiectului. Ma bate gandul sa-mi aduc din Germania un VW Passat 1998-2000 pentru piese. Bineinteles ca vreau sa-l aduc pe rotile lui :-))) Stie cineva daca se poate sa aduc masina in tara si aici sa n-o inmatriculez ? In afara de taxele din Germania pentru asigurare si numere, ar mai trebui ceva platit in Romania ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:07. |
- Copyright 2026 4Tuning