![]() |
Re: BMW e30 2.0 - E 30 FUM
bine spus!...
|
Quote:
|
fk tuning ..
|
Quote:
1 la mana, daca eu vreau sa-mi fac masina 445 de bmw, o fac 2 la mana , copia n-are valoare ? pai vezi ca tu copiezi ursu de germania, deci nu mai vb de mine .. ca suntem absolut in aceiasi ipostaza 3 la mana, tot stau si ma chinui sa ma gandesc la o alta culoare, desi eu am vrut de mult timp s-o fac 445 .. fiderzen .. cum poti sa spui ca nu o sa iasa la fel ? :) codul e unul singur .. daca s-a jucat el cu vopseaua.. e problema lui .. nu mai e galben de m in fine in cateva zile intra si a mea la vopsit, pana atunci ma gandesc daca o fac 445 sau nu si termina-te cu vorbele astea , cu copiat si etc, te rog eu o zi buna |
ok..multa bafta in ce vreti sa faceti....insa cu siguranta sergiu nu vrea sa demonstreze nimic ;)...isi face masina ptr el deoarece e30 a fost visul lui...si a tot visat pana a reusit sa`si ia unul,al lui...si cu multa munca..si incet incet dupa posibilitati isi contureaza bmw`ul din visul lui...bafta la amandoi inca odata;)
|
gata , poate sa stea linistit, o sa fie the one and only
eu chiar n-am vrut sa fiu vreun ghimpe ptr el .. dar mi se pare mie ca vorbeste urat, mult succes lui oricum masina nu aveam de gand s-o fac mtech2 deci nu era ca a lui sau jantele si tot asa, trecand peste, am s-o fac alta culoare :) bafta lui |
UOAU ce repede te infurii EvLSant0S ce rau esti..ce deranjat ai fost...
|
Quote:
anyway, cum merge sergiule ? :( usor da bine ah ? |
momentan sta putin pe loc proiectu din lipsa de finante.... ;) dar cu rabdarea treci marea
|
cand iese masina ? cand o termina ?
ce mai are de facut la ea ? |
pei partea electrica stopuri faruri jante .. in mare parte cam asta... ar mai fii nu stie cand o termina
|
EvLSant0S am cateva campuri in bucuresti da nu merg arate ca sunt case pe ele...ce sa fac acuma m am bagat si eu aiurea n seama... n am mai avut somn de cand am vazut postu tau..
"anyway",f a k o f ...laso balta amice...men laso asa ...cumetre las o cum a cazut...=)) IN FOND SI LA URMA URMEI TOT O PARERE PROASTA AM DESPRE TINE... elvsantos ejti un copiator CCCCC HHHHHh ahahahahahahahahahahahahahaha |
Quote:
vezi-ti de drum ;) |
santos,nu`l baga in seama:lol:....un moderator care sa faca curat se poate? :D....cum a zis si golfulet,instalatia electrica,farurile,semnalizarile si stopurile care sunt pe vine,interiorul,mici finisaje la exterior,apoi jante,si in cele din urma si motorul...insa nu toate deodata....mai greu...dar SIGUR! ;)..
|
@ sergiu_bmw : Nu stiu de ce te-ai iritat atat cand a venit vb ca Sant0S sa-si vopseasca ursul lui aceasi culoare de ///M, daca ai sta bine si te-ai gandii ti-ai da seama in ce club din Romania ai vz culoarea aia pe un BMW. Poate ca Sant0S avea ganduri dinainte sa-ti cumperi tu masina avand in vedere de cat timp e respectivul BMW la el in club ... oricum never mind
Si inca o chestie ... poate iesi la o plimbare pe Iuliu Maniu k am vz ca stai prin zona, sau e doar vopseaua momentan de ea? :?: |
| All times are GMT +2. The time now is 23:38. |
- Copyright 2026 4Tuning