![]() |
Re: 2008 Porsche 911 GT2
:)), asa e THX-1 :))
|
Nu neaparat, mai sunt si pe aici oameni cu bani care nu isi cumpara masini doar de fite. Sunt prin bucuresti cateva 996 gt3 si gt2.
|
The return of the KING :) Astept cu nerabdare noi recorduri doborate pe Ring
Rival pt masina asta e 599 le nu 430 fie el si CS. 599 e mai putin sport dar e in aceeasi clasa de putere/performanta dar mai ales ca scop al masinii. Bafta! |
timpul scos de aceasta masina pe nurburgring este de ... 7:32
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
a scos pe circuit cat un Carrera GT si cat un Zonda F |
Gt2 e foarte tare dar inca ceva : Ia sa vedeti ca pe alte circuite nu mai scoate o diferenta asa mare. Porsche scoate timpi din astia pe nurburgring pe nardo sau silverstone etc nu mai sunt diferente, chiar performeaza mai slab decat altele cateodata.
Cateodata am senzatia ca porsche cam testeaza si modifica masina special sa scoate timpi pe ring. Ceva ce nu se intampla la ceilalti constructori |
Oricum jos palaria pt GT2! 7:32 e un timp fenomenal pt nurburgring indiferent cat ii suspectez eu si cat nu imi plac mie masinile porsche :D
|
eu sunt curios ce timp o sa scoata pe circuitul Top Gear..
|
Quote:
Acolo ai vazut unele masini sunt testate pe ploaie altele pe uscat etc... Conteaza mult condtiile atmosferice... NU e relevant in opinia mea. De ex prima oara cand au testat Murcielago a scos un timp mediocru. A doua oara cand au testat Murcielago pt ca si-au dat si ei seama ca prima oara conditiile erau absolut nefavorabile (ma mir) a scos un super timp, in primele 5. |
Quote:
dar am zis de circuitul top gear pentru ca daca te uiti acolo vezi niste rezultate surprinzatoare.. (poate din cauza conditiilor meteo diferite, dar daca stam sa ne gandim si pe nurburgring masinile sunt pilotate de oameni diferiti..) |
Quote:
|
Quote:
Top Gear e o gluma, e mai mult show decat analiza competenta, vezi topurile lor, conditii diferite, chiar si pilotul e altul, Stig "ie mai multi" de fapt :-). Nardo? ala e proving ground pt viteza maxima nu e circuit de fapt. Ai timpi de pe Silverstone intre GT2 si altceva? Eu inca nu, asa ca astept cifrele , nu speculez. Da, stiu e dureros pt cei de la Ferrari sa si vada depasite modelele (la pret inferior) dar nu asta urmaresc cei de la Porsche, sunt piete diferite, eu unul nu vad un posesor de 599 rupand gumele pe circuit, poate cativa cu 430/CS. GT2 e un mic monstrulet care papa multe supercar uri bazandu se pe tehnologie avansata (chestia cu "there's no replacement for displacement" e un basm din anii '80 cand vorbesti de tehnica actuala, numai americanii continua pe directia asta... Bafta! |
AI dreptate partial. Insa eu am observat diferente mari de timp intre ce spuen porsche si testele facute de diversi independenti. Adica in teste in care porsche iesea cu 10 secunde mai rapid ca eu stiu ce, aceeasi masina testata de independenti iesea doar cu 1 secunda mai rapida sau cateodata cu cateva mai lenta. Chiar m-am uitat cu atentie.
Asta cu cifrele sunt conservatoare e o prostie totala. A zis la un moment dat unu printr-o revista care nu mai stia cum sa-i pupe in c*r... si de atunci toata lumea a preluat asta cu cifrele sunt conservatoare. C u asta nu pot fi de acord Oricum e clar ca GT2 e un monstru. Dar trebuie sa fi de acord ca nu prea e masina de strada. Daca vrei o masina de strada iti iei turbo. Si din pacate aici in romania nu avem un circuit ca sa putem duce la limita o masina ca asta |
Quote:
E ciudat cand cineva se ia de cei care sunt referinta la corectitudine la specificatii/performanta, mai ales cand cei in cauza downgradeaza sistematic cifrele, daca arunci un ochi o sa vezi ca cei de la Porsche nu au alergat niciodata dupa cifre pompoase la putere/vit max etc, ei cauta sa construiasca masini armonioase, utilizabile zilnic, de aici respectul meu pt ei, daca nu esti milionar si vrei un supercar (chiar second hand) ghici unde ajungi... Cat despre dusul la limita pe strada...ultima oara cand am incercat sa ma APROPRIU de limita masinii mele am vazut un Ford Crown Victoria negru cu multe lumini colorate clipicioase in spate...:cry: si a doua zi un bilet galben cu niste cifre mari pe el in portmoneu asa ca stai linistit cu "impinsul limitelor" pe strada la un 997 turbo hehe..:lol:, GT2 e de strada, daca vrei mai mult ia un GT3 Cup sau poti sa ai orgasme intr un GT3 RSR "if you have what it takes" ;) Condus placut! |
| All times are GMT +2. The time now is 07:31. |
- Copyright 2026 4Tuning