![]() |
Re: e30 325 ix-coupe
3 Attachment(s)
inca cateva +stopurile
Multumiri organizatorilor si totodata scuze pt ca nu am fost mai multi,insa xxs-ul sa vandut intre timp iar ceilalti au avut alte probleme pe ultima suta de m si nu au reusit sa ajunga. data viitoare e30 va fi la inaltime. P.S. multumesc ptr droser colegului de la 4speed squad;) |
1 Attachment(s)
chiar imi place masina ... a fost prima de la 4t fever la care m-am infipt :)
|
Sal man...ai o masina superba si i-ti doresc sa o stapanesti sanatos....Eu zik ca merita investitia facuta.....I-ti doresc multa bafta cu ea in continuare....Respecte pt tine... https://forum.4tuning.ro/644-masina-mea-bmw-seria-5/42771-e12-518-modificat-mine.html
|
ce ce aveti ursi daca nu-i faceti sa fuga??? de deagul de a avea bmw???
|
Quote:
cine a zis ca nu vrem sa ii facem sa fuga? Planuri de supraalimentare exista -mai tre sa vina si banii pana una -alta. Personal cred ca voi alege varianta compresorului pentru ca se potriveste mult mai bine stilului meu de mers...insa nu exclud nici turbo. insa pana acolo mai e ceva drum ,momentan am probleme cu motorul care il am...apropo care stie unde pot sa merg sa iau si eu compresia? |
imi cer scuze nu am fost atent...nu cred ca era vb de Silviu...am incurcat personajele:P
|
dezmembrez motor 2,5 12 V.
pentru detalii PM |
2 Attachment(s)
poz(n)e noi...mersi golfulet
|
hehe :D neastamparati .. sunteti ... facem noi poze asa :D.. pana or venii cateva dastea reale
|
nuuuu...mai un pic si imi pun autocolante in geam cu "nu ma stresati ,am xx puncte"
|
1 Attachment(s)
Noul cod rutier isi face simtite binefacerile...:)))
|
9 Attachment(s)
2 fosti colegi,2 prieteni -2 ursi -Black &White
|
cam cat au costat stopurile?
multumesc! PS:foarte frumaosa masina ;) |
stopurile se gasesc intre 130 si 150 euro
|