![]() |
Eu zic ca e un pret acceptabil numai ai grija sa se potriveasca cu masina ta sa nu fi nevoit sa le faci tu modificari!Cati cp ai?
|
vrea sa schimbe motorul din cate stiu eu...
|
motorul pe care urmeaza sa-l pun are undeva la 120 CP.si daca mai bijuteresc putin,il duc la 140-zic eu :?: :!:
|
merge cineva la mare de 1 mai? am auzit la meteo ca o sa fie foarte cald
|
eu merg.. pe 30 la legale si stau pana pe 2
|
Apropo de topic eu zic ca viata auto din Bacau se rezuma la turele de centru care dupa parerea mea au fost inventate in Bacau! 8)
|
subscriu la ce-a zis cristi
|
A fost o singura data ... acum 2 ani parca intr-o vara cand am resuit sa ne strangem vreo 13 masini,dar atunci a fost chiar misto.... pacat ca ne-au fugarit putin tziganii ca erau unii sa-i calce pe cativa :roll: :roll: Daca aud cei din bucuresti de marea adunare se kk pe ei de ras. Spre exemplu in iasi in fiecare seara ii vad pe baietzi cum se aduna ... nu sunt o suta da mereu sunt la romtelecom cateva masini. La noi fiecare e cu grupu lui, nu e ceva organizat ... fiecare se crede mai tare ca celalat si de asta nu se bune baza la ceva.
|
Re:
Quote:
|
da nu e vorba de 4tuning sau de stat pe net pe forum ... doar simplul fapt ca se aduna mai multi tipi pasionati de tuning de masini de playuri. Asta conteaza pana la urma. Si in bacau sunt pasionati dar nu se aduna toti. sau macar mai multi.
|
atat timp cat majoritatea ne`am cunoscut prin intermediul forumului 4tuning, cred ca totusi ar trebui sa il reprezentam.. ceea ce la iasi din cauza \"inventivitatii\" unora \"care este\" nu prea se intampla.. lume din iasi a intrat pe 4tuning.. dar a avut cineva grija sa ii trimita in alta parte.. :roll:
|
Ma rog ... voi stiti mai bine cum e treaba in iasi. Apropo ... in iasi cand se mai fac playuri pe aeroport ... k as veni si eu de data asta. Ar mai merge un cip acolo si as cadea bine tare pe grupa 8)
|
deocamdata nu se stie nimic, dar speram ca la urmatoarea etapa de viteza la iasi sa aveti niste surprize.. ;)
|
Imi plac surprizele ... mai ales daca sunt placute. De fapt, daca ma gandesc bine imi plac doar surprizele placute. :baby:
|
he he.. normal ca or sa fie placute.. dar, deocamdata, nu se poate promite nimic sigur.. :cry:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:58. |
- Copyright 2026 4Tuning