![]() |
Re: `79 VW Golf I vs
care vrea Motor 1.6 Diesel + cutie in 4 Trepte .. COMPLET .. PM ! + alte piese ( Aripi , capota , geamuri bla bla ) nu are pic de rugina masina donator :) sau o vand toata .. lipseste un etrier de frana .. masina este radiata .. in curte.. nush cum sa explic poate intelegeti .. Se poate repune in circulatie
|
P.S. In seara asta fac 0-100 Km/h si o liniuta interesanta.. pe la ora 17:00 ma duc sa scot Rechinu din service ( motor de 2.5 de E34 + cutie in 5 trepte pus pe el 170 CP ) Normal voiam un 3.8 M5 pus pe el dar nu m-am inteles cu omul la bani .. a durat 5 luni de zile sa se termine ..am sa iau un prieten cu mine sa conduca Rechinu si eu Golful sa fac o linie :) E21 325 vs Golf .. deci inca un lucru de vanzare motor 1.8 injectie de rechin 110 CP + cutie in 4 trepte sport ! Sorry nu am mai putut da EDIT :(
|
5 Attachment(s)
Asta e Rechinu ( inainte de Engine Update si de a se strica camera)
|
nu ai cumva din intamplare un debitmetru de M10?
|
salutare am adus masina .. chiar am facut un test micutz...si am ramas IMPRESIONAT .. 1 - 0-60 6000 RPM 2 - 60-130 6500 RPM 3 - 130 - 160 la 5200 RPM si atat ca nu mai era loc .. si a ajuns destul de repede la vitezele astea ... .Scorpio .. s-ar putea sa am .. maine iti spun exact.. ma uit la piesele care au ramas la service ;)
|
daca ai G60 pe golf1, e fooarte smechera masina aia.nu stiu cum iti rezista discul de ambreaj, dar aia e...
Da doamne sa gasesti debetmtru de M10. |
deci asta e problema ? ca ( virgula ) cam la 2 plecari mai in forja miroase a ambreiaj ? si vreau sa spun ca iara imi cam patineaza :( am facut linia ... BMW VS GOLF Castigator GOLF cam la 4 masini distanta :/ dar sincer e mai placut de condus BMWul... Scorpio .. pe la ora 3 ma duc la service sa vad ce piese si te anunt
|
pai din ce banuiesc eu ca ai tu la masinuta, discul de ambreaj nu prea este pentru puterea pe care o dezvolta motorul, si la plecari puternice se deterioreaza.Singura solutie, cand o sa o tragi pe dreapta, dai discul jos, il masori si iei unul sport de ceramica.Ar mai fi varianta cu unul hard duty, dar nu as baga mana in foc ca merge.Cutia nu trozneste, nu?
|
Salut tuturor! adi01 mai ai Golful? Ai acte la el? Care e pretul??
Multumesc anticipat!! |
ciudata treaba cu golful tau :D
as vrea sa vad si eu ce poate... am si eu tot un 5 gtt 1,4... cu motoru de 1,7 turbo nu cred ca ai sanse... depinde acum cu care din oamenii care au motor de 1,7 pe masina te dai... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:51. |
- Copyright 2026 4Tuning