![]() |
Re: Mercedes-Benz C63 AMG dezvaluit
Imi place cum toti fanii MB se grabesc sa declare masina ca fiind "cea mai tare" vazand doar niste poze si cateva linii de text. Mai si provocati fanii BMW la flame-war...
Tin sa reamintesc celor prezenti ca "rapiditatea" masinii este de obicei o masura proportionala cu raportul cp/greutate. Degeaba are masina cu 40 de cai peste M3 sau RS4 daca e mai grea... Nu vreau sa ma pronunt cu privire la performanta pana nu vad un test comparativ M3-RS4-C63... Ca desing o sa dau cu pietre in cei de la Mercedes care au transformat AMG-urile in niste bling-bling-uri pe roti. De la niste masini cu design decent, cu subtile tuse agresive, s-a ajuns la monstruozitatea asta.. Bara aia fata are mai multe elemente de design inghesuite pe ea decat are o masina chinezeasca pe toata caroseria. Cica au o suspensie noua pe fata (a se citi au furat-o pe aia de la S-classe) si de aia au pus evazarile alea extreme acolo. Pacat ca pe spate masina e la fel de plictisitoare ca restul gamei. Un mutant al design-ului dupa parerea mea, o carpeala nu prea ieftina din pacate... Unde e eleganta aia sportiva de pe CLK 63 AMG Black Edition!? |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
chiar zicea ala de la autocar care a facut test drive cu C63 AMG: "I can’t remember a more entertaining, more dynamically rounded Mercedes model since the 190 2.5 Evo." |
Quote:
Quote:
Quote:
au masini foarte bune desi ca interior numai marca premium nu mi se pare... nu am vazut foarte multe modele ce-i drept dar de exemplu am vazut X5 3.0d full... de la clima pe fiecare loc, piele, trapa, televizor, interfata aia desteapta de la bmw si sincer arata mai urat decat vectrau gts a lu' tata dar asta nu ma face sa zic ca ce naspa e bmw si blabla Quote:
|
Suntem oameni si e normal sa avem pareri diferite si impartite...nu putem spune ca un model sau o masina e mai frumoasa ci ca modelul respectiv ne place noua mai mult decat altele...si aceasta masina mie imi pare destul de frumoasa si agresiva.
|
Quote:
Greutate RS4 (Audi.ro) : Code:
Greutate/Volum |
wtcvictim vezi ca tu ai pus greutatea de la avant.. sedanul are 1650 kg ;) .
|
Quote:
|
Raport cupru/cai excelent, nelimitata scoate 320 km/h. Oricum e peste m3, dar cel mai bun (la viteza) Mercedes ramane SLR. La desing mi se pare mai aparte S-Classe.
|
Parerea mea este ca design`ul este mult peste cel al m3`ului si cred ca va fi si peste cel al m3`ului sedan.La clasa "mica" si "medie"(vorba vine) BMW a cam dat`o in baza cu design`ul!
Si eu cred ca se revine la design`ul mai agresiv din trecut al MB si cred ca este un lucru bun.Elegantza + Putina agresivitate = BMW eater :D :lol: La interior,eu consider,ca MB a fost intotdeauna peste BMW,dar BMW a stiut intotdeauna sa compenseze cu dinamica specifica,extraordinara! De performante nu mai zic nimic,doar sper ca MB sa fie primu` BMW pe 2 si Audi pe 3...Dar nu ma pronunt pana nu vad testele! P.S.: M3`ul actual(cel coupe) ar trebui comparat cu CLK 63 amg.Parerea mea! |
pffff....super tare....performante bune...pretul pe masura
|
new video : https://www.youtube.com/watch?v=dCKWDp-53YY ;)
|
Quote:
|
e superb C-ul... am vazut si eu unul alaltaieri... super masina...
|
Super tare masina
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:13. |
- Copyright 2026 4Tuning