![]() |
E super masina
E super tare masina ... din punct de vedere estetic e super reusita .... din punct de vedere putere si motor.... e HONDA . Esti un fericit ... daca ti-o da taicatu pe mana. Am acasa salonul auto de tuning de la TOKIO din 2004 ... si nu pot sa uit ca este acolo un Bolid Honda Accord preparat de Mugen care iti cam rupe capul.
Ce nu imi place e ca ai inceput exact ca romanul, ai spus ca vei pune accent pe exterior. Chestia asta nu imi place de loc (... urmeaza o parere personala...) La roman tre sa arate bine prima data... chiar daca sub capota e standard. Eu consider ca tuningul cel mai important tine de motor si de dinamica masinii. Am cateva filmulete cu niste dementi de suedezi care la inceput cand nu prea era actiune , mi-am zis uite ce fraieri si ce cazane au , dar cand au inceput aia sa faca drifturi si liniutze cu niste ursuleti , seria 5 de 20 de ani, ford sierra, opel cortina, mercedesur c classe vechi, am ramas masca. Aveau toti turbo si evacuari dinalea impletite si motoare super tari, dar daca le vedeai pe dinafara te apuca rasul. Mie personal mi se pare mult mai tare ca la stop sa fii intro masina aparent normala ... fara prea multe pretentii privita din exterior si sa il spulberi pe unu care are shpemii de spoilere si eleroane si neoane pe masina dar cu motor standard . Un chip tuning si o evacuare schimbata nu prea mi se pare tuning de motor. La noi in romania .... exact cum a zis cineva mai sus ... tre sa fii nebun sa bagi 10 000 euro intrun motor . La japonezi se baga pana la 60 de mii de pera intrun motor de impretza sti si aia fac imprumuturi bancare ,,, si isi consuma pana la 60 lasuta din venitul anual pe tuning . Si mai e o chestie ... de ce sa imi pun praguri super joase... spoilere si neoane pe ea... cand avem drumurile care le avem , mi se pare o investitie care atrage costuri de intretinere ridicate dupa ea.,,, ca de nu poti sa mergi cu un prag spart pe dreapta si cu unu bun pe stanga .... sau cu spoiler pe spate si cu radiatorul la vedere in fatza. e doar o parere.... |
in primul rand tot ce e Honda se poate tuna foarte bine si eficient.
cat despre posibilitati sunt destule. |
hai la noi la firma si te ajutam....constructiv :)
salut !am vazut acum anuntul tau si as vrea sa stiu mai multe detalii despre cum ai vrea sa arate? u
|
4 Attachment(s)
:arrow:
|
Re:
Quote:
|
honda tuning
se poate si mai bine ! am sa iti dau o poza sa imi spui daca iti place ! mie mi se pare ....super !
te rog lasa si tu un mesaj privat cu nr tau de tel sa te sun sa vb mai detaliat ! sosea libera ! mario |
hm
hmm
|
arata bine cu jantele astea... Imi place culoarea data de praful de la placutele de frana... Gun metal :lol:
|
tuning
e frumoasa ! as putea sa ma mai laud cu niste modele ! apropo unde vand si eu honda mea ( 2.0i , 145 cp , 0-100 ~`8 sec) full +touch screen , dvd , ....de toate ....\"sa este\":)
nu am tunat-o pt ca nu e nevoie ! daca vrei sa iti tunezi honda lasa un privat cu un tel si te sun si iti dau mai multe detalii ! bafta! mario |
Re: tuning
Quote:
|
Parerea mea e ca masina e prea ridicata.
|
1 Attachment(s)
Da frate...e super masina...am vazut una tunata...iese super daca reusesti sa gasesti piesele potrivite ;) Multa bafta
|
am vazut ca ai luat toyo T1-R , sunt foarte bune gumele
ai woofere alpine type-r ? sau e doar poza ? am io de vanzare unu daca vrei :) |
2 Attachment(s)
blowwind... in primul rand... te felicit k ai o asa masina.
am avut norocul sa o vad \"live\"... si e... :shock: mai ales cu jantele alea :) acum iti pun doua poze si un site cu o honda acc.... http://galerie.tomson.com.pl/album06?page=1 bafta! |
Felicitari blowwind pt alegerea facuta...inca un om insiprat care stie ce-i aia o masina cu adevarat buna...multa bafta in continuare....
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:12. |
- Copyright 2026 4Tuning