Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Divertisment (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment.html)
-   -   o intrebare haioasa (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment/45149-intrebare-haioasa.html)

SHOGUN-A8 07-07-07 11:03

Re: o intrebare haioasa

Big bangul a creat o gaina care s-a ouat imediat ;)

Trickz 07-07-07 14:04

hmm...nu uitati ca extraterestrii au facut experimente pe oameni, incrucisandu'i cu soparle (pentru a face oua) si le'au adaugat pene, pentru caterinca. referinta: primele filme horror, alb negru, cu gaini imense terorizand new york'ul.
alta intrebare: de ce a trecut gaina strada?:-?

oldtudorhand 16-07-07 17:08

Gaina a fost ideea oului de a obtine mai multe oua!! ;) Iar gaina a trecut strada pentru a ajunge pe partea cealalta!! Si normal ca exista extraterestrii, voi n-ati auzit niciodatata de "Alien"? :lol:

Cristy65 20-07-07 20:39

oul si-a infiintat o firma pe numa SC GAINA SA . in acea firma mai avea actiuni o alta firma pe numa SC COCOSUL SRL. aceasta din urma asigura materia prima pentru a produce in serie sau la bucata, dupa cat de mare era comanda. astfel s-a inFIINTAT gaina. CAPISH????? :shock:

iar in legatura cu extraterestrii.exista.sunt printre noi.sunt imbracati in albastru,au o casca iar cei mai inteligenti dintre ei poarta veste verzi reflectorizante si au fluier in gura sa semnalizeze (nu se stie inca ce sa semnalizeze, nici cercetatorii n-au ajuns la o concluzie si nici nu vor ajunge).ei sunt efectul secundar al celor dOO firme,pe care le-a infiintat Nastase A.
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Ratzza 25-07-07 23:19

hai k va pun eu o problema...
cine a luat pentru prima data viata oul sau gaina?

Ratzza 25-07-07 23:20

Scuzati nu am vazut postul de mai sus....sorry

Bogdan_ozzy 14-09-07 14:34

:)) ce intrebari bune..:P

Anka Blonda 14-09-07 17:28

oare pana la ora aia in noaptea de revelion la 00:00 mai e cineva...neturmentat sa stye ce zi si ce an e:lol: :lol: :peace: :D:D:D:D:D

Trickz 14-09-07 17:50

revin si eu cu o intrebare...care este sinonimul cuvantului sinonim?

Anka Blonda 14-09-07 17:52

la fel...sau exact nu?

BULLDOG 14-09-07 18:47

nu :)) nici macar nu sunt aceleashi parti de vorbire:D:D "da-mi un exact pentru cuvantul sinonim":P cum suna?:D

FLAME 30-09-07 22:09

Quote:

Originally Posted by dagosh88 (Post 981930)
Bun raspuns,nu ma asteptam sa il primesc asa repede....
Deci a doua zi sunt -136.5 grade celsius.
273 grade K inseamna 0 grade celsius,274k este 1C,la fel o ia si la minus.0 grade kelvin este considerat 0 absolut,adica -273C,mai rece de atat nu se poate...
Care mai are intrebari capcana sa ne punem mintea la contributie??

hmmm...o sa o intreb pe profa de fizica...anu asta fac termodinamica...buna intrebare...

All times are GMT +2. The time now is 09:37.

- Copyright 2026 4Tuning