![]() |
Re: o intrebare haioasa
Big bangul a creat o gaina care s-a ouat imediat ;)
|
hmm...nu uitati ca extraterestrii au facut experimente pe oameni, incrucisandu'i cu soparle (pentru a face oua) si le'au adaugat pene, pentru caterinca. referinta: primele filme horror, alb negru, cu gaini imense terorizand new york'ul.
alta intrebare: de ce a trecut gaina strada?:-? |
Gaina a fost ideea oului de a obtine mai multe oua!! ;) Iar gaina a trecut strada pentru a ajunge pe partea cealalta!! Si normal ca exista extraterestrii, voi n-ati auzit niciodatata de "Alien"? :lol:
|
oul si-a infiintat o firma pe numa SC GAINA SA . in acea firma mai avea actiuni o alta firma pe numa SC COCOSUL SRL. aceasta din urma asigura materia prima pentru a produce in serie sau la bucata, dupa cat de mare era comanda. astfel s-a inFIINTAT gaina. CAPISH????? :shock:
iar in legatura cu extraterestrii.exista.sunt printre noi.sunt imbracati in albastru,au o casca iar cei mai inteligenti dintre ei poarta veste verzi reflectorizante si au fluier in gura sa semnalizeze (nu se stie inca ce sa semnalizeze, nici cercetatorii n-au ajuns la o concluzie si nici nu vor ajunge).ei sunt efectul secundar al celor dOO firme,pe care le-a infiintat Nastase A. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: |
hai k va pun eu o problema...
cine a luat pentru prima data viata oul sau gaina? |
Scuzati nu am vazut postul de mai sus....sorry
|
:)) ce intrebari bune..:P
|
oare pana la ora aia in noaptea de revelion la 00:00 mai e cineva...neturmentat sa stye ce zi si ce an e:lol: :lol: :peace: :D:D:D:D:D
|
revin si eu cu o intrebare...care este sinonimul cuvantului sinonim?
|
la fel...sau exact nu?
|
nu :)) nici macar nu sunt aceleashi parti de vorbire:D:D "da-mi un exact pentru cuvantul sinonim":P cum suna?:D
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:37. |
- Copyright 2026 4Tuning