![]() |
da cum le modificatzi fratziloor?
|
puneti si voi programul de modificat aici ...sau un link ceva de unde sa-l luam
|
am pus eu un program in urma cu cateva pagini(racereng se numeste parca)
si dai load,selectezi ini-ul masini si te joci cu suspensiile,motorul etc... daca te refereai la asta :lol: |
asha...aia netexturata cu o mie de eleroane e facuta de mine :P .dupa cm atzi vazut sunt multe masini (inclusiv daciile) care au in folder un fisier \"data.ar\".acesta este protejat si nu poate fii spart teoretic.pana acum nu a reusit nimeni.. :cry: asa k yo am vrut sa-mi fac break-ul pt acest joculetz shi i-am dat un mail autorului daciilor sa-mi trimita masina desfacuta.asta kand aveam yo dial-up.nu am invatzat sa texturez k nu am avut rabdare...:D in schimb vedetzi k prgramul de modificat 3d cel mai usor este zanoza modeler 1.7f.sa nu luatzi 2 k e nasol.mai e si 3dstudio max.de modifcat vedetzi k avetzi un program incorporat in joc pt fisierele torque ale fiecarei masini.alah e graficul de putere asa cum apare pe dyno in realitate (atzi vazut k daci aoricatzi cai ar ave nu trece de 6000rpm=>de acolo e problema :wink: ):D.dak vretzi sa schimbatzi jentzile e cel mai usor.k sa fitzi siguri de ex pt dacii:::luatzi fisierele *.dof care reprezinta rotzile de l amustang GTR + toate texturile de rotzi eventual pe toate dak nu le stitzi shi le copiatzi in folderul daciei :wink: acolo renumitzi rotzile hl.dof(stanga) si hr.dof(dreapta).asta e tot 8) eventual pt alttte detalli ma contactazi pe msgr.
P.S.:hr shi hl sunt vaabile doar pt dacii.numele body-ului shi numele rotzilor le gasitzi in car.ini. si tot acolo sunt toate setarile unde le putetzi face manual in cazul in care rcereng dah eroare :wink: |
1 Attachment(s)
:peace: BIG BETA shi probabil k asha o sa ramana.nu stiu dc nu se vad chederele,stopurile shi alte cateva lucruri :peace:
|
Re:
Quote:
belea Dacia break :D |
poate nimeresti tuh masini nasoale in ini.ex dacia 1300 sau 1310 nu merge.sunt destule masini la care nu merge racereng.la supra mergea sigur si la m5.altceva nu prea mai tin mine.mai era 350z alah cu paintjob care dadea cele mai marfa cercuri posibile shi in rest nu-mi mai aduk aminte.incearca manual :wink: car.ini
|
bine nebune :peace:
|
pai nu-i asha....?incurabil!!!dak nu am rwd in realitate macar in joc sa dau cercuri.... 8)
|
madskilz: fa si tu upload la masinile pe care le-ai modificat.
|
1 Attachment(s)
o dacie 1300 modificata de mine
dupa ce il dezarhivati ii schimbati numele folderului in cazul in care mai aveti un folder cu numele dacia 1300 :wink: |
am testat-o e super :peace:
|
madskilz: multumesc!
|
mah nu am modificat decat berlina.din care au rezultat cele 2 pe care le-atzi vazut:o berlina cu o mie de eleroane(netexturata) shi un break fara chedere la geamuri,motor V8 cu evacuare dubla shi tractiune spate... ;)
dak o sa aiba cineva rabdare sa downloadeze 5 mb...o sa fac un upload azi sau maine... |
rog moderatorii sa stearga acest post :wink:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:13. |
- Copyright 2026 4Tuning