![]() |
Re: Mr CAT (bmw e39) proiect si evolutie
multumesc mult Bogdan - am gasit aici (defapt la Arad) acum citeva zile dar nu am apucat sa iti zic ca nu te-am mai vazut pe mess. Imi pare rau ca te-am stresat. E un negru intens si e calitate foarte buna - am luat mai multa sa pot sa fac si porbagajul. Esti dragut ca te-ai stresat pt mine si pentru mr. CAT
|
Quote:
|
peste o saptamina va incepe cu adevarat aventura - mi-am eliberat programul asa incit sa ma pot ocupa numai de masina
am toate piesele pregatite si in speranta ca nu apar situatii neprevazute ar trebui sa fiu gata in septembrie cu toate modificarile problema e ca inca nu am definitivat cum va arata paintingul - sper sa imi vina inpiratia saptamina asta |
In cat august mergi cu ea la vopsit?o sa scrie pe masina MR CAT ca si in poze?inca ceva,la audio nu te-ai gandit inca la nimic,inafara de cdplayer?
|
Quote:
la audio am ales cd playerul si va trebui sa stiu ce boxe pun pe usile din fata ca sa pot merge mai departe cu modificarile interiorului in rest la audio stiu ca vor fi doua statii si un subwoofer dar configuratia exacta va fi conceputa de Logtuning si probabil montata la ei - la audio nu prea ma pricep dar am deplina incredere in Logtuning si stiu ca va iesi ceva super - oricum ei m-au ajutat si pina acum sa fac rost de kit si de restul pieselor |
nimic nou?:D
|
nu iti imaginezi ce nerabdatoare sint eu
|
knd o sa vin in tara o s-o vad woww
|
5 Attachment(s)
ultimele poze in care mr CAT este albastru
|
mmm ce bine arata,nu comenteaza Ciupanezul ca nu merg oglinzile?:D
cand o bagi la vopsit ? |
luni incepe actiunea
|
Quote:
|
:D cred ca de abia dormi noaptea Laura...
|
Quote:
asa cred si eu... :drunk: |
O fata care FACE ce-si propune.
dai peste nas mai multor baieti de pe forumul 4T . sa vadem ce iese cu biemmerul ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 21:26. |
- Copyright 2026 4Tuning