![]() |
Re:
Quote:
407-le este o masina superba... are un prieten una visine, cu folie .... superba nu pot sa spun altceva. :( Astept curios 407 paladine ... vad ca au aparut reclame de strada da nu gasesc pe net inca nimik |
Re:
A FOST A DOUA SI ULTIMA OARA CAND MI S-AU STERS POSTURI; ACUM AM FACUT-O EU INSUMI.
|
hmmmmm metz A si bmw serie 1 parerea mea:peace:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Catalinrs4 cred ca te-ar contrazice.... si eu de altfel ... si daca tot spuneam mai sus de 407 ... 407 SW arata f bine ... e chiar mai reusit spatele ca la 407 normal (parearea mea) |
A FOST A DOUA SI ULTIMA OARA CAND MI S-AU STERS POSTURI; ACUM AM FACUT-O EU INSUMI.
|
Pricepe si tu ca aici e o problema de gusturi, eu nu sufar 95% din masinile americane si asta e, poate altora le plac sunt innebuniti dupa ele dar eu pur si simplu nu le sufar, nu imi plac, nu mai vb de conceptia americanilor asupra maririi performantelor motorului (bigger is better :D)
|
Fiat : Panda , Albeea , Multipla
Daewoo : Tico BMW : X3 , in rest sunt superbe...inclusiv seria 1 Hyundai : Getz Suzuki : n-au nici o treaba cu automobilele , la Moto-no1 lista poate continua..... |
Re:
Quote:
...n-o lua ca p ceva personal...dar sunt genu care uraste k cineva sa zica k masina lui e urata ( defapt 407-le e a lu` tata, nu a mea :roll: )....oricum chestia asta tine d preferintele fiecariua.... nu pot sa-ti impun eu c sa-ti placa :peace: |
nu exista masina urata :bored:
|
Re:
Quote:
|
Quote:
|
Cea mai urata masina e a lui PIMP LEX. Sunt tare curios sa vad ce masina are ca mereu are ceva de obiectat :twisted:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:40. |
- Copyright 2026 4Tuning