Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   Cele mai urate masini (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/4445-urate-masini.html)

SFW 14-04-05 15:47

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Monkey_Bz\"
bai fratilor...da voua cmasini va plac?...zicea cineva k 407 e urata (am si eu si am luat foc cand am vazut :bat: :poke: :punch: )......dar 407...o masina urata?!?!?!?..mie mi se pare superba.....hmzzzzz....cred k o sa fac un pool p tema asta

407-le este o masina superba... are un prieten una visine, cu folie .... superba nu pot sa spun altceva. :(
Astept curios 407 paladine ... vad ca au aparut reclame de strada da nu gasesc pe net inca nimik

Murarashu 15-04-05 10:55

Re:

A FOST A DOUA SI ULTIMA OARA CAND MI S-AU STERS POSTURI; ACUM AM FACUT-O EU INSUMI.

Alexutzzz 15-04-05 11:13

hmmmmm metz A si bmw serie 1 parerea mea:peace:

SFW 15-04-05 12:26

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Murarashu\"
Si apropo, pt ca tot ai intrebat, imi place f mult cum arata Mercedes CLS 55 AMG. Ai si din asta ? :peace:

Simpatica masina CLS 55 AMG 8) 8) 8)

SFW 15-04-05 12:32

Re:

Quote:

Originally Posted by \"madfish\"
orice model de masina break mi se pare :chainsaw:

Catalinrs4 cred ca te-ar contrazice.... si eu de altfel ... si daca tot spuneam mai sus de 407 ... 407 SW arata f bine ... e chiar mai reusit spatele ca la 407 normal (parearea mea)

Murarashu 15-04-05 13:10

A FOST A DOUA SI ULTIMA OARA CAND MI S-AU STERS POSTURI; ACUM AM FACUT-O EU INSUMI.

M_I_H_A_I 15-04-05 13:37

Pricepe si tu ca aici e o problema de gusturi, eu nu sufar 95% din masinile americane si asta e, poate altora le plac sunt innebuniti dupa ele dar eu pur si simplu nu le sufar, nu imi plac, nu mai vb de conceptia americanilor asupra maririi performantelor motorului (bigger is better :D)

HotVanilla 15-04-05 15:37

Fiat : Panda , Albeea , Multipla
Daewoo : Tico
BMW : X3 , in rest sunt superbe...inclusiv seria 1
Hyundai : Getz
Suzuki : n-au nici o treaba cu automobilele , la Moto-no1
lista poate continua.....

Monkey_Bz 15-04-05 16:30

Re:

Quote:

Si apropo, pt ca tot ai intrebat, imi place f mult cum arata Mercedes CLS 55 AMG. Ai si din asta ? :peace:

Murarashu....o sa-mi cumpar un CLS cat d curand........o macheta :lol:
...n-o lua ca p ceva personal...dar sunt genu care uraste k cineva sa zica k masina lui e urata ( defapt 407-le e a lu` tata, nu a mea :roll: )....oricum chestia asta tine d preferintele fiecariua.... nu pot sa-ti impun eu c sa-ti placa :peace:

ffocus 15-04-05 16:34

nu exista masina urata :bored:

Grecu 15-04-05 21:58

Re:

Quote:

Originally Posted by \"ffocus\"
nu exista masina urata :bored:

Doar neinteleasa :lol: :lol:

M_I_H_A_I 15-04-05 23:09

Quote:

nu exista masina urata
Salve cezare, fara nici o urma de caterina ai spus un mare adevar si nu mi-e rusine sa o recunosc. Oricat de urata ar fi o masina tot exista unii oameni care sa o placa si asta e realitatea, chiar ai avut mare dreptate! :hug:

Fitzosul 16-04-05 00:43

Cea mai urata masina e a lui PIMP LEX. Sunt tare curios sa vad ce masina are ca mereu are ceva de obiectat :twisted:

catalin rs4 16-04-05 00:48

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SFW\"
Quote:

Simpatica masina CLS 55 AMG 8) 8) 8)

asa este ai dreptate :lol: de ce nu poate sa fie un combi frumos?? de exemplu in germania masinile combi sunt mult mai iubite daca pot spune asa :lol: oricum cel mai tare si frumos combi a fost si va ramane rs4 pt mine 8)

dj05dpx 16-04-05 01:00

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Fitzosul\"
Cea mai urata masina e a lui PIMP LEX. Sunt tare curios sa vad ce masina are ca mereu are ceva de obiectat :twisted:

cunoaste multe in domeniu si deaia comenteaza,masina lui e foarte frumoasa si a investit ceva bani in ea

All times are GMT +2. The time now is 07:40.

- Copyright 2026 4Tuning