![]() |
Re: help
Sa inteleg ca asta ai ales? Nu ti se par cam multi km? E alegerea ta, bafta cu noua masina, sa o stapanesti fara incidente.
|
Inca nu m-am hotarat.
Mai astept pareri. |
Pt un motor pe benzina, 100k km sunt cam multi. La diesel e cu totul altceva... Si daca mai pui la socoteala faptul ca, de obicei, km e dat inapoi cam la jumatate...se strica tot.
Stii ce ma amuza pe mine la masinile aduse din germania? 99% au in jur 100-120k km :lol: chiar toate??? Prea mare coincidenta :lol: Am avut si eu de ales, cand mi-am luat masina anul trecut, intre Cielo nou si ceva strain sh (probabil tot Opel Astra, fiind printre cele mai ieftine)....si am ales Cielo, macar e nou, am garantie! Indiferent cat de multe probleme am cu el, ma duc frumos la garantie si se rezolva usor usor. Tu ai de ales intre 2 sh...dar Cielo sunt ani mai recenti de fabricatie, km mai putini, de multe ori au un sg proprietar, iar piesele si reparatiile sunt mult mai ieftine...parerea mea. |
Ai dreptate,e mai bun cielo,si poate gasesc unu si in garantie.
|
Ar fi ideal sa gasesti unul in garantie, depinde de noroc...da-i o cautare cu google si vezi ce mai apare.
|
UPS...
O intrebare. Are computer de bord cielo? Am gasit un anunt,in care zice ca are computer,eu stiam ca nu au asa ceva :D. |
Computer care comanda injectia, motorul... dar nu in sensul in care iti da consumul instant sau stiu eu ce alte prostii. Deci, in mare, da, are!
|
6,200 EUR
Anunt: An fabricatie: 2005 Rulaj: 50000 CC: 1500 Putere: 80 CP Carburant: Benzina+GPL EURO 3; CUTIE MANUALA 5+1; AER CONDITIONAT; INCHIDERE CENTRALIZATA; UNIC PROPRIETAR,GARANTIE 1 AN DAEWOO,ITP 09,LINIE AUDIO,GPL FABRICA,MASINA DE GARAJ PRETUL AFISAT ESTE CEL DE VANZARE (INCLUSIV TVA DACA SE EMITE FACTURA) CAM MULTI KM. |
Da, nu e rau din ce date a dat proprietarul. o scoti in 6000 euro. merita vazuta. Numai GPL-ul face cam 500 euro...garantia aia de inca 1 an conteaza mult...
|
Cred ca e standard a/c lpg,nu prea imi convine ca e varza la optiuni.
Prefer mai bine unu mai vechi,dar cu geamuri el.oglinzi el.poate si un lpg, pana in 50000 de km,cam din 2004. Vreau cam multe nu? :D |
AnunturiRapide.ro » Anunturi » Auto » Autoturisme » DAEWOO » CIELO
-------------------------------------------------------------------------------- Vanzare - DAEWOO CIELO BERLINA 1,5 I 84CP GRI METAL Nume utilizator: nespecificat Imagine: Data inregistrarii: 27 apr 06 Email: Telefon: 0744607832 / 0749069282 -------------------------------------------------------------------------------- Data publicarii: 06 iul 07 Zona geografica: Prahova Categoria: Auto » Autoturisme » DAEWOO » CIELO Pret: 6,500 EUR Anunt: An fabricatie: 2003 Rulaj: 52000 CC: 1498 Putere: 63 KW Carburant: Benzina+GPL EURO 3; CUTIE MANUALA 5+1; 4 GEAMURI ELECTRICE; SERVO-DIRECTIE; AER CONDITIONAT; PROIECTOARE; INCHIDERE CENTRALIZATA; ALARMA; AUGUST 2003 ,MOTOR DOCH 16, GEAMURI ELECTICE IONIZATE FATA SPATE, INSTALATIE GPL.STEFANELI OMOLOGATA TRECUTA IN CARTE SI TALON, PORTBAGAJ SI ANTENA ACTIONATE ELECTRIC, LINIE AUDIO SONY EXPLOD, CARTE SERVICE LA ZI,MASINA A IESIT DE 4 LUNI DIN GARANTIE, PRETUL AFISAT ESTE CEL DE VANZARE (INCLUSIV TVA DACA SE EMITE FACTURA) Ceva de genu' asta. |
Ma duc sa o vad,daca o lasa in 6000 o cumpar.
|
Ziceai ca vrei una in garantie... oricum, bafta.
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:11. |
- Copyright 2026 4Tuning