![]() |
...
CipinKUS vreau si eu in echipa..acum invat sa joc..:))
|
Echipa e a lui alex_maxx...la el ceretzi sa intrati..oricum jocul se reseteaza in 5 zile...deci fara graba ca nu apucati sa facetzi nimik
|
Re:
Quote:
|
Mi-am luat o corola si diseara sau maine daca am noroc ciordesc o masina si imi iau si yo alta mai buna
O cursa ceva .......... |
Ma..nu se pot rface curse intre membrii din aceeasi echipa....Cel mai bine facem mai multe echipe..acum e \"4tuning\", mai facem si 4tuning02, 4tuning03, 4tuning04 si etc....
P.S. Daca intra hondarul o sa fie f fericit..mai toti avem honde :lol: :shock: |
Sau facetzi pe cluburi ;)
|
Is cel mai varza is pe utimu loc]
|
Re:
Am apasat ca dobitocu' pe butonul de iesire din echipa si m-am dat singur afara :D..acum nu mai pot sa intru inapoi..asa zice regulamentul jocului..anyway..am facut echipa \"4tuning02\".Las'...tot raul spre bine..acum puteam sa facem curse intre noi...
P.S. cine mai vrea sa se inscrie sa zica la care echipa vrea si va primi invitatia...sunt 2 echipe \"4tuning02\" a mea si \"4Tuning\" a lui alex_maxx(care a fost tot a mea :D ) |
se pot dona credite?am shi eu nevoie de cateva...
|
Nu va chinuiti chiar asa mult pentru ca in cateva zile o sa se resteze jocul .
O sa jucam dupa resetare :wink: . |
am mai trimis niste invitatii pentru cei care si-au anuntat id-ul aici ...pai dupa ce se reseteaza o sa fac iar echipa si va dau invite!!
pana atunci invatam sa jucam :) |
Re:
Quote:
|
si masina bani creditele raman
DAac nu ce ramne |
nu ramane nimik o iei de la ZERO \"0\"...
|
Cum iti dai seama ce piese se preteaza la turbo :?: Am cumparat o galerie (header) si mi-a zis ca nu merge cu turbo si sunt descalificat de nush de unde :?
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:11. |
- Copyright 2026 4Tuning