Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Jante de plastic!!! (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/44288-jante-plastic.html)

Dripci 23-06-07 00:13

Re: Jante de plastic!!!

@Bemelo: chiar crezi ca ar da senzatia de ieftin ? Cred ca s-ar putea face jenti de polimer asa bine, incat nici sa nu iti dai seama din ce material sunt facute doar uitandu-te la ele.
@amphetamine: de la bricheta la cui incins este o oarecare cale. Orisicum, perfecte nu vor fi, nu exista lucru perfect. Vor avea minusuri...asa cum si cele din aliaj au minusuri. Cele de plastic vor fi mult mai usoare si mai ieftine de fabricat.

ROSSI 46 23-06-07 00:48

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 962240)
adica imi zici tu ca daca incing bine un cui pana se inroseste si il infig in janta nu se intampla nimic nu? e plastic de pe marte:|

saracu' om are un fix:rolleyes2 ...pana sa incingi cuiu tzisau incins creirii prea tare vad...sau e ceva ce ink faci?...itzi distrugi jucarelele cu cuiu incins:?: ...u smart ass:idea:

B-87-CTE 23-06-07 00:57

domne ma tavalesc pe jos de ras.ce gandire are si asta ????!!!!!!!

B-87-CTE 23-06-07 01:01

parca ar fi copil de 3-4 ani!!!!

Cipa 23-06-07 08:06

Pfuu... sa va luati voi jante din plastic... eu raman la aliaje :D

mareo 23-06-07 08:06

interesant , dar totusi nu cred ca o sa ai cromul de aia de plastic cum il ai pe astea din ziua de azi...ganditi`va???

gavrila 23-06-07 11:09

io zic ca n`o sa se pune vreodata pe o masina sport sau de lux.....decat pe matiz si tico...

Bobby boss 23-06-07 11:53

Nu cred ca merita asa ceva in Romania sincer.

alex_S 23-06-07 17:17

sunt de aceas parere ca Bobby Boss...la ce drumuri aveam....:???:

TZG@ 24-06-07 01:22

eu zic ca jantele alea vor avea succes, banuiesc ca nu le produce nimeni degeaba... sunt altii cu mai multe scoli si diplome ca noi care studiaza rezistenta materialelor care intra in jantele alea si in principiu rezistenta jatelor... ca aspect nu cred ca vor fi grozave si nu inteleg de ce trebuie sa fie neaparat cromate ca sa arate bine, fiecare cu ce-i place... daca ies pe piata vor avea succes, probabil vor fi si ieftine...

monk 24-06-07 02:16

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 962240)
adica imi zici tu ca daca incing bine un cui pana se inroseste si il infig in janta nu se intampla nimic nu? e plastic de pe marte:|

tu ai pus vreodata mana pe o janta cand ai oprit masina ? (chiar si 10-15 minute) o sa fii uimit sa vezi cat de incinsa e. dupa cum spune articolul jantele au trecut deja de teste de 250.000 km... nu realizezi ca oamenii aia nu freaca menta pe net toata ziua si s-au gandit la asta inainte sa o proiecteze ?

dar totusi.... daca vii cu flacara de taiat metale la o janta de aliaj ? oare rezista ? =)) :lol:

ovytt 24-06-07 19:01

niciodata :P poate inlocuitorul capacelor:))

silk' 26-06-07 17:06

doamne fereste-ma si apara-ma de rele!!!!si de oameni .....sa nu zic cum!.....ba dar voi ganditi cu curu?....sant uni dintre noi care habar n-au ce vorbesc.......ce sa le mai zici ca s-a inventat anvelopa care nu se umfla...si ca nu arata ca si una normala si ca vezi prin ea!!!!stati linistiti copi....dati voi 1000 euro/geanta super polishata si cromata ca ma dau eu pe deastea .....poate or fi la 15 mii(joke)bucata si sa vezi ce ma rad atunci!nici nu v-a puteti imagina inca cum arata asa geanta si vorbiti aiurea.......poate va fi ultima moda!cine stie!!!aia-s 100 de ingineri scoliti care sunt platiti sa faca asa ceva nu un parlit care face commenturi in fata calcului!!!!....respect pt voi......si bafta la genti cromate

silk' 26-06-07 17:08

Quote:

Originally Posted by ovytt (Post 964633)
niciodata :P poate inlocuitorul capacelor:))

de tine pretene....n-am ce sa mai zic.....esti profesor!bafta voua

einstein1984 26-06-07 17:30

In definitiv, jantele nu sunt din plastic, ca sticla de Cola, ci din material compozit (ca si fibra de sticla sau fibra de carbon). Frumos zis silk'!

All times are GMT +2. The time now is 05:32.

- Copyright 2026 4Tuning