![]() |
3 Attachment(s)
Mda...
Vretzi masini sexoase ?? Iata-le ! |
:lol: da intradevar sexoase rau
|
:D
Eu nu vad nici o masina fiind sexxy !
|
3 Attachment(s)
D-le Turbo 110, poate vretzi sa punem poze cu niste biciclete sau scaune cu rotile ??? Poate or sa vi se para sexy...
Iata ceva frumos... :roll: :roll: :roll: |
3 Attachment(s)
Si inca ceva frumos...
p.s.: masinile sunt doar de decor... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Astea da expozitii de Tuning !!!!!! |
:d
D-nule HODNARU ce ai pus tu nu sunt masini SEXXY sunt masini GRAVE daca esti familiarizat cu termenul !
Sexxy sunt FEMEILE din poze ! :twisted: :twisted: |
Daca ma iei cu istoria iaurtului si platitudinile dihotomice, nu ajungem prea departe...
Ideea topicului era una cu substrat, si anume ca sunt unele masini la fel de senzuale ca femeile proaspat iesite de sub dus. Oare de ce la show-urile de tuning de afara vezi lafaite pe masini sport super-femei ?? Poate pentru ca au ceva in comun: frumusete, atractivitate, sex-appeal, un \"je ne sais quoi\" ce face ca noi barbatii sa cascam ochii cat cepele... Scuze daca te-ai simtit jignit, d-le TURBA... |
:D
Nu m-am simtit jugnit dar ce ai pus tu acolo nu sunt masinile sexyy ci femeile !
Eu deasta am si zis ca nu exista masini sexyy pt ca femeile le fura ! |
3 Attachment(s)
Asta asi vrea sa o am in garaj.
|
1 Attachment(s)
inca una
|
:lol: :lol: stiti ce ferrari ii asta ?? :lol: modena novitec are peste 600 cp.. :P frumusel.. :lol: :lol:
|
Daca tot avem un Mercedes vs BMW, hai sa facem aici si un Ferrari vs Lambo. Bineinteles eu sunt total anti-schumacher. Nu ma intrebati de ce, ca nu am argumente. In concluzie, prefer un Murcielago oricand in locul oricarui Enzo. Novitec sunt meseriasi ei de felul lor, dar 360 modena asta prea arata a japoneza ieftina... Cu tot cu franele lor ceramice, dar asta nu e masina de o suta de mii de coco, e un rahat cu mot.
|
:lol: :lol: loool deci modean asta este pt mine cel mai frumos modena pe care il stiu....si lambo murcielago ii frumos..dar din pacate mult prea greu in comparatie cun un enzo.....bate enzo in toate punctele de vedere.. :wink:
|
Pentru th 1 nk3r nu stiu cum nu-ti place tie FERRARI :o intradevar Lambo sunt misto cu toate ca nu am condus unu inca dar am mers in FERRARI 360 MODENA pe strada si am condus cateva 360 (spyder si modena) prin curtea dealer-ului unde lucrez si am mai condus un 550Maranello pe strada si mi-au placut acum depinde ce iti place la o masina sa faca.
|
1 Attachment(s)
da nice ce sa ziq fara cuvinte........dar hondare asta sau astea ce zici de ele???
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:40. |
- Copyright 2026 4Tuning