![]() |
Re: piese SH
Vand radiator cielo fisurat.
|
gasesc si io pe la cineva macara de geam stanga fatza pt tico si cheder de la geam mai ales cel care intra in usa .. de ghideaza geamu pe suportu metalic .. un add la frantuzu_2007 sau pm sau aici .. tnx
|
Caut si eu o "ciuperca" ce vine peste becul din far la Matiz... Sau daca se potriveste de la altele... Daca aveti sau daca stiti dati-mi si mie un PM...
|
gasesc si io o macara de usa stanga sofer pt tico ? si chederu acela pe care culiseaza geamu ?
alex17 chederul ala il gasesti la magazin de piese auto daewoo si te consta intre 700 000 - 1 000 000!! am schimbat si io unu .. si mai am unu de schimbat :(
macaraua ...cred ca de la dezmembrari .... |
70-100 ron un cheder??? ma lasa-l drq de cheder...cu banii astia iti iei usa cu totul de la dezmembrari. Mai cauta mai ieftin, ca sigur gasesti.
|
la magazinu ala din iasi rxm am vazut ca au cheder sh la 20 ron akuma nush nu sunt de akolo sunt din buc io .. le-am dat un e-mail si nici akuma nu mi-au raspuns iar macara noua e 50 ron la magazin daewoo .. nu prea imi vine sa dau atat pe o macara de geam ...
|
ZGA la mine in ploiesti sunt vreo 3 magazine daewoo ... atat e chederul .. crede-ma ca am cautat sa iau si mai ieftin .. nu eram asa handicapat sa dau 1mil pe unu !! dar am fost nevoit!!
|
Chiar nasol...mi se pare exagerat de scump un cheder.
Ia vezi si pe autodaewoo.ro, au preturi excelente, cel mai sigur dai si un telefon sa vezi daca au pe stoc si pretul exact (uneori e mai ieftin decat apare pe site). Singura problema este comanda minima de 100 ron si faptul ca platesti transportul... dar daca ai mai multe de luat, chiar merita. |
de pe mihai bravu, va duceti spre polivalenta. La prima intersectie, unde se face drumum spre polivalenta (stanga) . Va duceti pe cel din dreapta ( adica inainte) si mergand...aproape de o piata ( careia i-am uitat numele) este un magazin la parterul unui bloc. pe partea stanga. International Motors se numeste, si are si sigla daewoo ( daca imi aduc eu bine aminte) acel magazin este furnizor pt alte magazine...acolo sunt preturi mai mici. sper sa fii inteles unde este. eu de acolo imi mai iau piese.
|
Piata se numeste Timpuri Noi si magazinul este cam la jumatatea distantei intre intersectia de care zicea el si acea piata. Si da, are emblema daewoo pe el cu albastru :D Intradevar au cele mai mici preturi la piese, de acolo cumparam si eu iese pt ticoul meu, iar daca nu au aduc pe comanda
|
eu nu prea am inteles ep unde vine magazinul ala... :) Pe Calea Vacaresti? La Timpuri Noi sunt facultatile alea particulare... raportat la facultatile alea unde ar fii magazinul?
|
Are cineva o antena de cielo de vanzare?
|
am yo una p kre am schimbat-o dp cielo-u meu.
|
cumpar piese motor tico an 1999 sau inainte de 1999...
cilindri pistoane cuzineti.... eventual tot motorul oferte pe PM sau adresa de e-mail (vezi semnatura) |
| All times are GMT +2. The time now is 21:40. |
- Copyright 2026 4Tuning